جاده جایگزین هراز تا خرداد سال آینده بازگشایی می‌شود

سرپرست فرمانداری ویژه آمل با اشاره به تلاش‌ها برای رفع مشکل ترافیک جاده هراز گفت: جاده جایگزین تا خرداد سال آینده بازگشایی خواهد شد و این امر، گشایشی در ترافیک منطقه ایجاد خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بیژن پولادی بعدازظهر امروز_شنبه بیست‌وسوم اسفند_ در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان آمل با تاکید بر حمایت قاطع از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران در آمل اظهار کرد. با توجه به اهمیت توسعه اقتصادی و ارتقای سطح زندگی مردم، در شان شهر با تمدن آمل، باید در یک نهضت خدمتگذارانه، همواره به حل مشکلات بپردازیم.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در زمینه مدیریت پسماند در این شهرستان افزود: مشکل پسماند آمل، مسئله‌ای است که سال‌هاست بدون راهکار اساسی باقی مانده است، اما این مسئله به راحتی قابل حل است.

سرپرست فرمانداری ویژه آمل با ابراز نارضایتی از وضعیت موجود گفت: با تلاش و مدیریت پسماند مازندران تا پایان سال ۱۴۰۶ مشکل زباله را از هر طریق ممکن حل خواهیم کرد.

پولادی با تاکید بر اینکه همچنین شاهد حل مشکل عمارت تا پس از سال ۱۴۰۶ خواهیم بود، گفت: در راستای زیباسازی شهر، ساماندهی فعالیت‌ها و مسئولیت‌های مختلف ادامه خواهد داشت.

وی همچنین با تاکید بر اهمیت معرفی سرمایه‌گذاران و حمایت از تولیدکنندگان مطرح کرد: در این ایام، همواره در کنار تولیدکنندگان حضور داشته‌ و تا جایی که نیاز باشد، همراهی خواهیم کرد و در صورت لزوم، پیگیری‌های لازم را در وزارتخانه‌ها انجام خواهیم داد.

سرپرست فرمانداری ویژه آمل تولید را موتور محرکه اقتصاد یک کشور دانست و گفت: در واقع می‌تواند تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور را افزایش دهد، کشوری را توسعه یافته می‌دانیم که تولید ناخالص داخلی بالایی داشته باشد.

پولادی با اشاره به تلاش‌ها برای رفع مشکل ترافیک جاده هراز بیان کرد: جاده جایگزین تا خرداد سال آینده بازگشایی خواهد شد و این امر، گشایشی در ترافیک منطقه ایجاد خواهد کرد.

وی درباره شرایط فعلی کشور و حضور مسافران به استان مازندران خاطرنشان کرد: شهرستان آمل از ابتدای حمله اسرائیل به ایران در شرایط جنگی قرار گرفته و نظارت خود را بر ستاد تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی به‌طور روزانه دستور کار داده و تاکنون مشکلی در کمبود این کالاها در واحدهای صنفی موادغذایی و کالا در شهرستان نداریم.

کد خبر 956067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.