وزیر ورزش: درخواست داده‌ایم تا بازی‌های ایران در مکزیک برگزار شود

وزیر ورزش و جوانان کشورمان با تاکید بر اینکه آمریکا طی ۹ ماه دو بار به خاک ایران تجاوز کرده است، گفت: این کشور صلاحیت میزبانی جام‌جهانی را ندارد و درخواست داده‌ایم تا بازی‌های ایران در مکزیک برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمد دنیامالی امروز _شنبه بیست‌وسوم اسفند_ در حاشیه مراسم وداع با پیکر پاک شهید دریابان شمخانی با اشاره به شرایط منطقه و تجاوز آشکار رژیم صهیونی و آمریکا به خاک کشورمان اظهار کرد: جام‌جهانی باید منادی صلح در دنیا باشد اما وقتی یکی از کشورهای میزبان در کمتر از ۹ ماه ۲ بار به ایران حمله می‌کند و مجامع جهانی سکوت می‌کنند، طبیعی است که فیفا باید میزبانی را از آنها بگیرد.

وی افزود: شرایط منطقه جنگی است و پروازی انجام نمی‌شود، دو تا سه ماه بیشتر به جام جهانی باقی نمانده است و ما هنوز در حال جنگ هستیم؛ همه‌چیز در شرایط ویژه‌ای قرار دارد، از سویی دیگر میزبان ما در جام‌جهانی تیم ملی را تهدید کرده است که در آمریکا امنیت ندارد. ما با یک پدیده روبه‌رو هستیم، فردی روان‌پریش با حرف‌های ضد و نقیض که موجب نگرانی است و باید دید در آینده چه خواهد شد.

وزیر ورزش تاکید کرد: با توجه به رفتارهای ضدو نقیض رئیس‌جمهور آمریکا، در مورد امنیت ملی‌پوشان کشورمان به‌شدت نگرانیم، ما هم اعلام کردیم اگر بازی‌های ایران در مکزیک برگزار شود می‌توانیم اقدامی انجام دهیم و امیدوارم شرایط به‌گونه‌ای باشد که بچه‌های ما بتوانند در جام جهانی شرکت کنند، اما در حال حاضر این شرایط هنوز فراهم نیست.

دنیامالی تصریح کرد: باور من این است که هر چیزی میدان را تحت تاثیر قرار می‌دهد باید با دقت بررسی کرد و امیدوارم شرایط برای این حضور مهیا شود.

کد خبر 956056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.