قرارگاه خاتم الانبیا: ایران مبدا شلیک موشک‌های آمریکایی را در امارات هدف قرار می‌دهد

سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) گفت: به سران امارات متحده عربی اعلام می‌کنیم حق مشروع خود می‌دانیم مبدأ شلیک موشک های دشمن در برخی شهرهای این کشور را هدف قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذولفقاری امروز _شنبه بیست‌وسوم اسفند_ اظهار کرد: ارتش متجاوز آمریکا به دلیل ویرانی پایگاه های نظامی خود در منطقه در پناه بنادر و اسکله ها و در مخفیگاه های شهرهای کشور امارات،جزیره ایرانی بو موسی و بخشی از جزیره خارک را هدف موشک های خود قرار داده است.


بیشتر بخوانید: تجاوز آمریکا به تأسیسات نظامی در جزیره خارک/ الجزیره: حمله به خارک نشانه استیصال ترامپ است


وی تاکید کرد: به سران امارات اعلام می‌داریم جمهوری اسلامی ایران حق مشروع خود می‌داند در دفاع از حاکمیت ملی و سرزمین خود مبدأ شلیک موشک های دشمن آمریکایی را در بنادر کشتیرانی، اسکله ها و مخفیگاه نظامیان آمریکا در پناه برخی از شهرهای امارات را مورد اصابت و هدف قرار دهد .

سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) گفت: از مردم مسلمان کشور امارات و مراکز جمعیتی می خواهیم نسبت به تخلیه بنادر ، اسکله ها و مخفیگاه آمریکایی ها در شهرهای امارات اقدام نمایند تا آسیبی به آنها نرسد.

کد خبر 956055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.