واریز جوایز قهرمانان ملی و جهانی هیئت اسکیت استان اصفهان / تخصیص ۱۰ میلیارد ریال پاداش

رئیس هیئت اسکیت استان اصفهان گفت: با توجه به شرایط ویژه کشور و جنگ تحمیلی و نبود امکان برگزاری جشن تجلیل از قهرمانان ملی و بین‌المللی، هیئت اسکیت استان اصفهان تمام جوایز قهرمانان هیئت اسکیت استان اصفهان را به صورت نقدی به حساب قهرمانان و مربیان ملی واریز کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرام اکبری با اشاره به اینکه در سال جاری هیئت اسکیت استان اصفهان همچون سال‌های گذشته خوش درخشید و از ۳۲ نفر اعزام بین المللی قهرمانان اصفهانی موفق به کسب ۱۲ مدال خوش‌رنگ در مسابقات قهرمانی جهان چنگدو چین، جام جهانی میلان ایتالیا و قهرمانی آسیا کره جنوبی و جام جهانی رولبال دبی، در رشته های اسکیت فری استایل، اسکیت رولبال، اسکیت هاکی شدند.

در مسابقات المپیاد استعدادهای برتر تیم استان اصفهان تمام مدال‌های طلای مسابقات در بخش دختران و پسران را کسب کرد و در هر دو بخش در مجموع با دو مدال طلا یک نقره و یک برنز به قهرمانی کشور دست یافت، همچنین در مسابقات ملی جهانی هیئت اسکیت استان اصفهان سه نماینده به عنوان مربی تیم ملی داشت.

ورزشکاران هیئت اسکیت استان اصفهان همچنین در عرصه های ملی بیش از ۳۰۰ مدال کشوری در سال ۱۴۰۴ کسب کردند.

رئیس هیئت اسکیت استان اصفهان اظهار کرد: در سال جاری در مجموع ۱۰ میلیارد ریال کمک و جوایز از سوی هیئت اسکیت استان اصفهان به قهرمانان هیئت اسکیت استان اصفهان تخصیص داده شده است که مرحله آخر این جوایز نقدی به ارزش ۵ میلیارد ریال امروز به حساب قهرمانان مذکور واریز شده است.

اکبری از حمایت‌های مجید هنرجو رئیس سابق فدارسیون اسکیت، مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان و مهدی صدری مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان در سال جاری از جامعه اسکیت استان اصفهان تقدیر و تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد: پس از پیروزی کشور عزیزمان در جنگ تحمیلی بازهم قهرمانان ورزشی کشورمان به‌ویژه قهرمانان اسکیت بتوانند در میادین بین‌المللی پرچم کشور عزیرمان را به اهتزاز در بیاورند.

کد خبر 956019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.