فعالیت سامانه بارشی تا دوشنبه در لرستان

مدیر کل هواشناسی لرستان گفت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، سامانه بارشی فعال تا روز دوشنبه جو استان لرستان را تحت تأثیر قرار خواهد داد

بهروز مرادپور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در لرستان، با بیان اینکه بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، سامانه بارشی فعال تا روز دوشنبه جو استان لرستان را تحت تأثیر قرار خواهد داد، اظهار کرد: این شرایط جوی مخاطراتی نظیر اختلال در تردد، لغزندگی معابر و جاده‌ها، ایجاد رواناب و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها، کولاک برف در ارتفاعات، آسیب به محصولات کشاورزی، خطر سقوط اشیا و کاهش میدان دید افقی را به همراه دارد.

وی افزود: برای امروز ۲۲ اسفند افزایش ابر، وزش باد قابل ملاحظه تا شدید لحظه‌ای، بارش پراکنده و رگباری باران گاهی همراه با رعد و برق و احتمال تگرگ پیش‌بینی می‌شود. در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش به صورت رگبار برف خواهد بود و دما کاهش می‌یابد.

مدیر کل هواشناسی لرستان گفت: روز شنبه به طور موقت از شدت ناپایداری‌ها کاسته می‌شود، هرچند در برخی نقاط بارش‌های خفیف و پراکنده دور از انتظار نیست. اما از اواسط روز یکشنبه تا شب دوشنبه با فعالیت هسته اصلی سامانه بارشی، بر شدت و میزان بارش‌ها افزوده می‌شود.

وی افزود. همچنین طی ۲۴ ساعت آینده، دمای هوا در ساعات شبانه روند کاهشی محسوسی خواهد داشت.

کد خبر 955858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.