سه شیفته شدن برخی کارخانه‌ها برای جبران تولیدات آسیب دیده از جنگ

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر بر اثر حملات دشمن به مراکز صنعتی و کارخانه ها آسیبی به تولید یک کالا وارد شده است مراکز دیگر تولیدی با افزایش تولیدات و دو سه برابر کردن تولید با دو شیفته و سه شیفته کردن تولیدات سعی کرده اند کمبود تولید را جبران کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید محمد اتابک امروز در راهپیمایی روز جهانی قدس در جمع خبرنگاران با اشاره به جنگ آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: امروز وحدت کامل در سراسر جامعه حاکم شده است. اقتدار ما به حضور در صحنه است و ما باید ممنون درک و بصیرت مردم باشیم و سعی کنیم با خدمت رسانی به مردم در شرایط فعلی کشور شرمنده مردم نشویم.

وی درباره وضعیت خدمات رسانی به مردم بیان داشت: دشمن با ناجوانمردی تمام به مدارس، مناطق مسکونی و همچنین به کرات به مراکز صنعتی حمله کرده است و باعث آسیب به برخی از مراکز صنعتی شده است.

وزیر صمت ادامه داد: اگر بر اثر حملات دشمن به مراکز صنعتی و کارخانه ها آسیبی به تولید یک کالا وارد شده است مراکز دیگر تولیدی با افزایش تولیدات و دو سه برابر کردن تولید با دو شیفته و سه شیفته کردن تولیدات سعی کرده اند کمبود تولید را جبران کنند.

اتابک با بیان اینکه قدردان پشتیبانی مردم هستیم گفت:ما هم تلاش می کنیم با تمام قوت نیازهای مردم را رفع کنیم و کالاهای مورد نیاز مردم را تامین و کالاهای مورد نیاز مردم را در سوپرمارکت ها و مراکز خرید فراهم کنیم.

وی بیان داشت: این اقتدار لباس خفت و خواری را برتن مردم خواهد کرد.

وزیر صمت درباره حضور مردم در راهپیایی گفت:این وحدت دو پیام روشن دارد پیام اول بیعتی است که همه ملت با رهبر جدید دارند و بحث دوم هم خون خواهی امام شهید است.

وی در پاسخ به این سوال که با وجود صداهای انفجار و مورد حمله قرار گرفتن محلی در نزدیکی محل راهپیمایی باز هم مردم در راهپیمایی حضور دارند و این نشانه چیست گفت:اگر اینها می خواست تأثیری روی انسجام مردم داشته باشد از خیلی قبل تر می گذاشت. اینها نشانه اقتدار و صلابت مردم ایران است.

اتابک بیان داشت:راهپیمایی روز قدس میراث رهبر انقلاب است و امروز این راهپیمایی به یک نماد ضد استکباری و استعماری در جهان تبدیل شده است.

وی همچنین در مورد حضور خود در راهپیمایی با وجد شرایط جنگی و احتمال حمله دشمن بیان داشت: به حضور مردم نگاه کنید، دیگر جای سوالی نمی ماند. این روزها و شب ها مردم در خیابان ها حضور داشته اند و ما هم اکنون در کنار مردم هستیم حضور مردم نشانه اقتدار این مردم است و آنها هیچگاه صحنه را ترک نمی کنند.

کد خبر 955821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.