تشییع شهدای اقتدار و امنیت ایران در کاشان 

سومین کاروان شهدای اقتدار و امنیت ایران در کاشان با همراهی مردم ولایی این شهرستان تا خانه ابدی تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، باز هم فضای شهر گل و گلاب کاشان عطر اگین به خون شهدا شد؛ کاشانی‌ها امروز _پنجشنبه، بیست‌ویکم اسفند_ میزبان شهیدان رمضان بودند تا حفظ غرور و میهن و پرچم در هوا منتشر شود.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با سردادن شعارهایی علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا و دشمنان ملت ایران، بار دیگر همبستگی و میثاق خود با آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشتند.

امروز مردم آمدند تا با آرمان‌های شهدا که همان اقتدار ایران و انقلاب اسلامی است، عهد دوباره ببندند.

تشییع‌کنندگان با ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا، تاکید کردند که تا پای جان برای حفظ ارزش‌های انقلاب و دفاع از خون شهیدان ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد خون آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب، پایمال شود.

کاشانی‌ها با حضور خود اذعان کردند که مکتب شهدا، مکتب رهبر شهیدان و راه شهدا، راه مقاومت و پایداری و تبعیت از ولایت فقیه و رهبر معظم انقلاب است.

شاید بهترین پاداش برای شهیدان، لبیک دوباره به رهبری معظم انقلاب اسلامی بود که در دفاع از میهن در مقابل آمریکای جنایتکار و اسرائیل کودک‌کش ایستادند و شربت شهادت را نوشیدند.

کد خبر 955551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.