به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، رضا رضایی، عصر امروز_ چهارشنبه، بیستم اسفند_ در بازدید از تاسیسات آبفای پاتاوه با اعلام خبر موفقیتآمیز بودن پروژه بهسازی کمی و کیفی چشمه بهرام بیگی، اظهار کرد: با هدف پایدارسازی منابع تأمین آب در مناطق روستایی، عملیات بهسازی و مهندسی مجدد چشمه تأمین آب هشت روستای منطقه «دلی بهرام بیگی» با موفقیت به پایان رسید.
وی با اشاره به ابعاد فنی این پروژه، افزود: با اجرای این عملیات جهادی، چشمه تأمین آب روستاهای دلی بهرام بیگی نوسازی و بهسازی شد که این اقدام مستقیماً منجر به خروج کامل این مناطق از وضعیت تنش آبی شدهاست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: با اطمینان به اهالی شریف این هشت روستا اعلام میکنیم که با تمهیدات اندیشیده شده، در تابستان سال آینده هیچگونه مشکلی در تأمین آب شرب ندارند.
وی در خصوص جمعیت بهره مند از این طرح، تصریح کرد: این پروژه با هشت میلیارد ریال اعتبار داخلی شرکت، جمعیتی بالغ بر ۱۵۷۰ نفر در قالب ۴۳۰ خانوار روستایی را تحت پوشش مستقیم قرار داده است.
رضایی خاطرنشان کرد: روستاهای میرزا قلی، میرزا علی، زیر ده قنات، سرچال، دره بنیاب، پس بایار، گریوه و سمندی از جمله مناطقی هستند که اکنون از نعمت آب شرب پایدار و بهداشتی برخوردار شدهاند.
نظر شما