۳۲۸ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی تشکیل شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: فراوانی کالا در بازار استان مطلوب است و تاکنون مشکلی در تأمین اقلام اساسی وجود نداشته، اما در پی گزارش‌هایی از افزایش قیمت برخی کالاها، نظارت‌ها تشدید شده و ۳۲۸ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی تشکیل شده است.

به گزاری خبرگزاری ایمنا از البرز، عزیزاله افضلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز، در حاشیه بازدید از مراکز عرضه عمده‌فروشی، خرده‌فروشی و فروشگاه‌های بزرگ استان اظهار کرد: در راستای پایش وضعیت بازار، چه از نظر فراوانی کالا و چه از حیث قیمت‌ها، تیم اقتصادی استان امروز از مراکز مختلف عرضه در سطح البرز بازدید به عمل آورد.

وی افزود: بررسی‌ها نشان داد که وضعیت فراوانی کالا در همه حوزه‌ها مناسب است و فروشندگان نیز اعلام کرد: در زمینه تأمین کالا مشکلی وجود ندارد. انبارها مملو از کالاهای مختلف است و واحدهای عرضه‌کننده در بخش عمده و خرده‌فروشی نیز بر پایداری روند تأمین و توزیع تأکید دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با اشاره به برخی دغدغه‌های مردمی در حوزه قیمت‌ها تصریح کرد: در بعضی موارد، شهروندان نسبت به افزایش قیمت برخی کالاها گلایه‌مند بودند که این موضوع در حال بررسی است و از سوی بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و همچنین تعزیرات حکومتی مورد کنترل، نظارت و رسیدگی قرار می‌گیرد.

افضلی ادامه داد: تیم اقتصادی استان البرز به‌صورت روزانه جلسات متعددی در حوزه تأمین کالاهای اساسی برگزار می‌کند و تاکنون هیچ مشکلی در بخش تأمین اقلام مورد نیاز مردم گزارش نشده است. کاهش تقاضا در برخی بخش‌ها نیز از نگاه فعالان بازار، نشانه‌ای از تعادل و ثبات نسبی بازار به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: بازدیدها و بازرسی‌های نظارتی به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت و مردم نیز می‌توانند در اجرای این طرح نظارتی مشارکت کنند. شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف، می‌توانند گزارش‌های خود را از طریق سامانه ۱۲۴ اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت و سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی ثبت کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز درباره آمار بازرسی‌ها و برخورد با متخلفان گفت: بر اساس آخرین آماری که تا پیش از این دریافت کرده‌ام، حدود هزار مورد بازرسی هدفمند در قالب گشت‌های مشترک انجام شده که از این تعداد، ۳۲۸ پرونده تخلف تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

افضلی در پایان تأکید کرد: دستگاه‌های نظارتی استان با جدیت روند رصد بازار را دنبال می‌کنند و نتایج اقدامات انجام‌شده نیز به اطلاع مردم خواهد رسید.

کد خبر 954901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.