آغاز بارش برف و باران در خراسان شمالی از بامداد روز دوشنبه

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی از آغاز بارش برف و باران در استان از بامداد روز دوشنبه خبر داد و گفت: این سامانه در بیشتر نقاط استان فعال خواهد بود.

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: طبق بررسی آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی، امروز و در بعضی ساعت‌ها افزایش وزش باد و افزایش ابر پدیده غالب خواهد بود.

وی افزود: شدت وزش باد در بخش‌هایی از نیمه غربی استان شدید پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی گفت: از بامداد روز دوشنبه ورود سامانه بارشی را از مناطق شمالی استان انتظار داریم و فعالیت این سامانه بارشی تا ساعت‌های شب و در بیشتر نقاط استان به شکل بارش باران و برف و در ارتفاعات و مناطق سردسیر به صورت بارش برف و مه پیش‌بینی می‌شود.

داداشی اضافه کرد: طی این مدت شدت بارش برای مناطق نیمه شمالی استان برآورد می‌شود.

وی گفت: سه‌شنبه صبح و در نیمه شمالی مه رقیق، بارش پراکنده و به تدریج آسمان صافی را در بیشتر مناطق استان انتظار داریم.

کد خبر 954340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.