آماده‌سازی بوستان‌های قم برای استقبال از مسافران نوروزی

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قم گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز و پیش‌بینی افزایش حجم تردد زائران و مسافران، پنج بوستان اصلی شهر با ظرفیت استقرار شش هزار تخته چادر، به طور کامل برای اسکان تجهیز و آماده‌سازی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از شهرداری قم، پیام جوادیان اظهار کرد: با توجه به افزایش حضور زائرین و مسافرین در شهر قم، بوستان‌های فدک، مهدی نیایش، هاشمی، امام رضا (ع) و غدیر برای اسکان و استقرار مسافران آماده‌سازی شده‌اند.

وی افزود: این بوستان‌ها با ظرفیت اسکان شش هزار تخته چادر برای مسافران و زائران آماده پذیرش هستند.

مدیرعامل سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری خاطرنشان کرد: امکانات رفاهی، امدادی و انتظام‌بخشی به شایستگی برای مسافران فراهم شده است.

جوادیان گفت: زائران و مسافران می‌توانند با استفاده از سامانه گردشگری شهرداری قم به آدرس www.map.qom.ir، از آدرس دقیق این بوستان‌ها و همچنین محل‌های مورد نیاز دیگر مانند نانوایی‌ها، پارکینگ‌ها، بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها و رستوران‌ها اطلاع پیدا کنند.

کد خبر 953682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.