اصفهان؛ ایستاده در غبار

در حالی که صدها نفر از مردم اصفهان برای تشییع شهدای «جنگ رمضان» به سمت گلستان شهدا در حرکت بودند، بالا رفتن ستونی از دود در نزدیکی گلستان شهدا خبر از تجاوزی دوباره می‌داد؛ اما این تهدید نیز نتوانست قدم‌های مردم در بدرقه شهدا را متوقف کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صبح امروز در حالی که صدها نفر از مردم غیور اصفهان برای تشییع شهدای «جنگ رمضان» خود را به میدان بزرگمهر رسانده بودند و جمعیت در حال حرکت به سمت گلستان شهدا بود، ناگهان ردی از دود از نزدیکی منطقه‌ای در همان حوالی در آسمان شهر بالا رفت؛ دودی که خبر از تجاوز دوباره آمریکا و رژیم صهیونیستی به نزدیکی محل تجمع مردم می‌داد.

فضای مراسم برای لحظاتی در سایه تهدید قرار گرفت، اما جمعیت حاضر که از ساعات ابتدایی صبح برای بدرقه پیکر شهدا آمده بودند، مسیر خود را متوقف نکردند. تشییع‌کنندگان با همان شور و صلابت به حرکت ادامه دادند؛ گویی خاطره‌ای تاریخی در ذهن این شهر زنده شده است.

اصفهان شهری است که پیش از این نیز در بزنگاه‌های دشوار، صحنه‌ای کم‌نظیر از ایستادگی مردم را به نمایش گذاشته است؛ همان مردمی که در حماسه تشییع ۲۵ آبان سال ۶۱ اصفهان، پیکر ۳۷۰ شهید دفاع مقدس را در یک روز تشییع کردند و عصر همان روز دوباره صف کشیدند تا فرزندانشان را راهی جبهه‌های جنگ کنند.

امروز نیز همان روحیه در خیابان‌های اصفهان جاری بود؛ مردمی که نشان دادند سایه تهدید و حمله نمی‌تواند اراده آنان را در پاسداشت شهدا و ایستادگی در برابر دشمنان متزلزل کند. برای این مردم، ترس معنایی ندارد و حضورشان در این مراسم پیام روشنی داشت: دشمن باید بداند که ملت ایران شکست‌ناپذیر است.

کد خبر 953626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.