گزارش رویترز از بحران سوخت‌رسانی جهانی به کشتی‌ها در امارات

حمله موشکی و پهپادی ایران به امارات، باعث شده مرکز سوخت‌رسانی فجیره دچار اختلال شود و سوخت‌گیری کشتی‌ها در سطح جهانی به مشکل بخورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به گزارش رویترز، منابع بازار می‌گویند که سوخت‌رسانی کشتی‌ها در فجیره، یکی از بزرگ‌ترین مراکز سوخت کشتی امارات، پس از آتش‌سوزی کند شده است. این موضوع باعث شده تقاضا در سایر مراکز سوخت‌رسانی افزایش یابد.

رویترز تأکید کرد که برخی از تحویل‌ها و بارگیری‌های سوخت‌رسانی فعلاً متوقف شده‌اند، زیرا تأمین‌کنندگان، بازرگانان و کشتی‌رانان منتظر شفافیت بیشتر در مورد وضعیت هستند.

شرکت ذخیره‌سازی نفت وُپَک روز چهارشنبه اعلام کرد که پس از آتش‌سوزی، عملیات بارگیری کشتی‌ها در ترمینال فجیره خود را متوقف کرده است.

ترانزیت از طریق تنگه هرمز که حدود یک‌پنجم نفت مصرفی جهان و همچنین مقادیر زیادی گاز طبیعی مایع را حمل می‌کند، پس از هدف قرار گرفتن برخی از کشتی‌ها در منطقه، تقریباً متوقف شده است.

این مسئله باعث تجمع در محل سوخت‌رسانی سنگاپور شده است.

کد خبر 953500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.