همدانی‌ها از خریدهای هیجانی خودداری کنند/ ٩٦ واحد نانوایی در استان شب‌کار شدند

معاون اقتصادی استاندار همدان گفت: همدانی‌ها از خریدهای هیجانی خودداری کرده و به انداز نیاز خرید کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، سید مجتبی حسینی امروز _شنبه نهم اسفند_ در جلسه تنظیم بازار استان اظهار کرد: هیچ کمبودی در زمینه کالاهای مختلف در بازار وجود ندارد و مردم استان بدون مشکل خاصی در حال خرید کالاهای مورد نیاز خود هستند.

وی افزود: مقرر شده است کالاهای اساسی به مقدار لازم در بازار توزیع شود و میزان موجودی کالاها در خرده فروشی‌ها نیز به صورت مستمر رصد و تحت کنترل باشد.

معاون اقتصادی استاندار ادامه داد: تعداد ٩٦ واحد نانوایی حداقل تا ساعت ۱۰ شب فعالیت کنند و ١٢ واحد نانوایی به صورت شبانه روزی برای تولید نان قابل عرضه در سوپرمارکت‌های سطح شهر فعال شده است.

حسینی اضافه کرد: در سایر حوزه ها اعم از وجه نقد بانک‌ها، میوه و تره بار، گوشت و پروتئین نیز تدابیر لازم گرفته شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری از مردم آگاه و فهیم استان درخواست نمود در حد نیازهای واقعی خود خرید کنند، چرا که با توجه به پُر بودن انبارهای کالا در استان، هیچ نگرانی خاصی جهت تامین کالا در روزهای آینده وجود ندارد.

کد خبر 952213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.