پزشکیان:  هدف خارج کردن کشور از شرایط «نه جنگ نه صلح» است

رئیس‌جمهور با اشاره به مذاکرات ژنو گفت: این مسیر با هدایت و رهنمودهای مقام معظم رهبری مدیریت می‌شود و هدف این است که کشور از شرایط «نه جنگ نه صلح» خارج شود، چرا که تحقق این هدف می‌تواند بسیاری از موانع پیش‌روی کشور را برطرف

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، مسعود پزشکیان عصر امروز _چهارشنبه ششم اسفند _در نشست فعالان اقتصادی مازندران با اشاره به روند مذاکرات خارجی اظهار کرد: در حوزه سیاست خارجی تلاش‌های گسترده‌ای در حال انجام است و ارتباطات جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه به شکل محسوسی بهبود یافته و این روند با جدیت ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه گفت‌وگوها نیز چشم‌انداز خوبی پیش‌رو داریم و امیدواریم در جلسه‌ای که فردا با حضور آقای عباس عراقچی در ژنو برگزار می‌شود، این روند با موفقیت ادامه پیدا کند، افزود: این مسیر با هدایت و رهنمودهای مقام معظم رهبری مدیریت می‌شود و هدف این است که کشور از شرایط «نه جنگ نه صلح» خارج شود، چرا که تحقق این هدف می‌تواند بسیاری از موانع پیش‌روی کشور را برطرف کند.

رئیس‌جمهور گفت: در صورت تحقق این شرایط، امکان تسهیل روابط اقتصادی، افزایش تعاملات بین‌المللی و رفع محدودیت‌ها فراهم خواهد شد و مسیر توسعه کشور با سرعت بیشتری دنبال می‌شود.

پزشکیان ادامه داد: تقویت تولید و حمایت از سرمایه‌گذاری مهم‌ترین عامل توسعه اقتصادی کشور است و کشور به برکت تولید و سرمایه‌گذاری سرپا است و تنها راه ایجاد رونق اقتصادی، حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی است.

وی با انتقاد از بی‌توجهی به تولید در سال‌های گذشته بیان کرد: تولیدکنندگان، صنعتگران و بازرگانان نقش اصلی در رشد و توسعه کشور دارند و دولت مصمم است موانع پیش‌روی آنان را برطرف کند.

رئیس جمهور با اشاره به اصلاح ساختار مدیریتی برای تسریع در حل مشکلات اقتصادی، تصریح کرد: در گام نخست، بخشی از اختیارات ریاست‌جمهوری به استانداران تفویض شده تا تصمیم‌گیری‌ها در سطح استان‌ها با سرعت و کارآمدی بیشتری انجام شود و مدیریت محلی تقویت گردد.

پزشکیان با تأکید بر لزوم اصلاح قوانین بازدارنده، اظهار کرد: دولت با همکاری مجلس و حقوقدانان در حال اصلاح مقررات دست‌وپاگیر است تا مسیر توسعه اقتصادی هموار و از ظرفیت‌های موجود به شکل مطلوب استفاده شود.

وی ظرفیت‌های دریایی کشور را یکی از مهم‌ترین فرصت‌های توسعه دانست و افزود: دریا یک شریان حیاتی و فرصت طلایی برای رشد اقتصادی است و دولت برنامه‌ریزی کرده با توسعه کریدورهای ریلی و جاده‌ای، ایران را به چهارراه ترانزیتی منطقه تبدیل کند.

رئیس‌جمهور با اشاره به چالش‌های حوزه انرژی گفت: دولت فعالیت خود را در شرایط ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی برق آغاز کرد، اما با برنامه‌ریزی انجام‌شده، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور تا خردادماه به ۱۱ هزار مگاوات افزایش می‌یابد تا محدودیت برق صنایع برطرف و زمینه فعالیت کامل واحدهای تولیدی فراهم شود.

پزشکیان ادامه داد: هدف دولت، گره‌گشایی از مسیر تولید و حمایت عملی از سرمایه‌گذاران است و با اصلاح ساختارها و قوانین، زمینه تحقق توسعه پایدار و افزایش رفاه مردم فراهم خواهد شد.

کد خبر 951495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.