آیین کلنگ‌زنی بند خاکی میرحیدر کاشان

فرماندار ویژه کاشان گفت: عملیات اجرایی پروژه پخش سیلاب «میرحیدر» با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، مجتبی راعی امروز _چهارشنبه ششم اسفند_ در آیین کلنگ‌زنی پروژه پخش سیلاب و بند خاکی «میرحیدر» با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد اظهار کرد:طرح پخش سیلاب میرحیدر با تأمین اعتبار از محل اعتبارات استانی و در بالادست رودخانه میرحیدر اجرا می‌شود و نقش مهمی در کنترل روان‌آب‌ها، کاهش خسارات سیلاب و تقویت منابع آب زیرزمینی منطقه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه این پروژه در فهرست طرح‌های پیش‌بینی‌شده برای دهه فجر قرار داشت، افزود: به‌دلیل تداخل برخی برنامه‌ها، آغاز عملیات اجرایی آن به تعویق افتاد که امروز با حضور مسئولان ملی و

فرماندار ویژه کاشان تصریح کرد: آیین آغاز این پروژه با حضور حسن وحید معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و همچنین دکتر نوری، مدیرکل حوزه تخصصی سازمان و مدیرکل منابع طبیعی استان برگزار شد.

راعی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح در بالادست حوزه آبخیز، گامی مؤثر در راستای مدیریت اصولی منابع آب، کاهش خطرپذیری مناطق پایین‌دست و صیانت از زیرساخت‌ها و اراضی کشاورزی شهرستان خواهد بود.

افزایش ذخیره آبی کاشان با ظرفیت آبگیری ۷۰ هزار متر مکعب

مهدی شریفی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان نیز با اعلام این که این پروژه ظرفیت آبگیری ۷۰ هزار متر مکعب آب را دارد، اظهار کرد: این پروژه با تأمین اعتبار استانی و در بالادست رودخانه میرحیدر اجرا می‌شود و هدف آن مدیریت روان‌آب‌ها، کنترل سیلاب و تقویت سفره‌های آب زیرزمینی منطقه است.

وی افزود: این بند به طول ۵۳۰ متر عرض تاج ۵ متر، حجم خاکبرداری ۴ هزار متر مکعب و حجم خاکریزی ۳۷ هزار متر مکعب به‌دلیل تداخل برنامه‌ها، زمان آغاز عملیات اجرایی به تعویق افتاد و امروز با حضور مسئولان ملی و استانی، آیین کلنگ‌زنی و شروع رسمی پروژه برگزار شد.

شریفی تصریح کرد: این طرح با حضور حسن وحید معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و همچنین دکتر نوری مدیرکل حوزه مرتبط در سازمان و مدیرکل منابع طبیعی استان آغاز شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان خاطرنشان کرد: اجرای پروژه پخش سیلاب میرحیدر نقش مهمی در کاهش خسارات ناشی از سیلاب‌های فصلی، افزایش نفوذ آب به آبخوان‌ها و بهبود وضعیت منابع آبی منطقه خواهد داشت و گامی مؤثر در راستای مدیریت پایدار منابع طبیعی به شمار می‌رود.

کد خبر 951467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.