استقرار اتوبوس قرآنی در نقاط مختلف شهر کاشان

شهردار کاشان گفت: حدود یکصد اتوبوس فعال در این مجموعه داریم که از این تعداد ۸۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی همواره در حال خدمت‌رسانی در ۲۰ خط تعریف شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، ابوالفضل ساروقیان امروز _چهارشنبه ششم اسفند_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: حدود ۱۰۰ اتوبوس فعال در این مجموعه داریم که از این میزان، ۸۰ درصد ناوگان اتوبوس ها همواره در حال خدمت‌رسانی در ۲۰ خط تعریف شده است.

وی افزود: در سالیان اخیر، رفع چالش فرسودگی اتوبوس‌ها در دستور کار قرار گرفت که اجرای آن باتوجه به قیمت بالا و حتی نوسازی آن باتوجه به قیمت پیشنهادی بخش خصوصی مقرون به صرفه نبود.

شهردار کاشان گفت: با تکیه بر توان داخلی سازمان از ابتدای مهرماه بازسازی ۱۰ دستگاه اتوبوس غیرقابل استفاده و مستهلک شده آغاز شده و طی مدت سه ماه با بهترین نوع کیفیت بهسازی از نظر مبلمان و بدنه به طول انجامید. در این زمینه مستندی هم برای پخش از رسانه ملی آماده شده تا تلاش های عزیزان را به تصویر بکشد.

ساروقیان با بیان اینکه قیمت تمام شده بازسازی هریک از این اتوبوس‌ها نسبت به خرید آن یک پانزدهم بوده و حداقل تا ۱۰ سال عمر مفید دارد گفت: فاز بعدی این نوسازی با ۱۰ دستگاه دیگر از هفته آتی آغاز می شود و طبق جدول زمانی تا پایان خردادماه نوسازی این دستگاه‌ها به همراه کولردارکردن آن به پایان می رسد.

وی ادامه داد: ۲۰ خط برای تردد اتوبوس ها در شهر تعریف شده که به تناسب نوع مسیر و مسافر بعضی خطوط از یک ربع و بعضی دیگر از ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در رسیدن اتوبوس به ایستگاه ها به شهروندان خدمت رسانی می کند.

به گفته شهردار کاشان ۲۴ دستگاه اتوبوس نو خریداری شده در سه سال گذشته نیز با توزیع منصفانه و رعایت عدالت اجتماعی در تمامی خطوط فعالیت می کند و ۱۰ دستگاه بازسازی شده هم به این ناوگان اضافه می شود.

ساروقیان اضافه کرد: همزمان با ایام ماه مبارک رمضان، تا یکی دو روز آینده یک دستگاه اتوبوس به ارائه خدمات فرهنگی قرآنی ویژه کودکان و نوجوانان همراه با اهدای هدایایی به رسم یادبود می پردازد.

وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته، اتوبوس قرآنی هرشب قرار است در یکی از نقاط شهری که ترجیحا از فضای جلسات قرآنی به دور است یا باتوجه به حضور شبانه خانواده ها در برخی پارک های سطح شهر مستقر شود.

شهردار کاشان تاکید کرد: نوروز نیز طبق روال هرساله، از مبدا پارکینگ های تعریف شده برای استقرار خودروهای مسافران، اتوبوس‌ها به مقصد درب باغ فین خدمت‌رسانی می‌کنند تا پیاده‌روی طولانی این مسافران را خسته نکند.

ساروقیان با بیان اینکه در مدیریت حمل‌ونقل شهری همواره مسیرها یا شریان های اصلی به عنوان محورهای مواصلاتی محل عبور ناوگان حمل‌ونقل عمومی است گفت: تردد نداشتن اتوبوس در بعضی معابر مانند بلوار کارگر به علت کم عرض بودن این محورها است که حتی تردد خودروها هم به سختی انجام می شود و دور زدن اتوبوس در این محورها هم نیازمند فضای مناسبی است.

کد خبر 951374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.