هنر، رسانه‌ای برای ترویج حکمرانی هوشمند و توسعه پایدار شهری است

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان گفت: دنیا در حال حرکت به سمت کربن‌زدایی و شهرهای سبز است، چیزی که ما به شدت به آن نیاز داریم، بسیاری از بیماری‌ها و استرس‌های شهری ناشی از همین آلودگی‌هاست، بنابراین اگر بتوانیم رویدادی با محوریت «شهر هوشمند» و مدیریت انرژی برگزار کنیم، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی باقری _سه شنبه پنجم اسفند_ در آیین اختتامیه دومین رویداد «بوم شهر» اظهار کرد: این اقدام حرکتی بسیار زیبا و ارزشمند بود، این رویداد توسط جوانان آینده‌ساز کشورمان، حال و هوای خوبی را در منطقه ۶ به تصویر کشید و هنوز نیز بازتاب‌های آن را می‌بینیم و در آینده بیشتر شاهد نظرات و بازخوردهای آن خواهیم بود.

وی با بیان اینکه موضوعی که امروز در شهرهای دنیا و از جمله اصفهان به آن پرداخته می‌شود، موضوع «شهرهای هوشمند» و «حکمرانی هوشمند» است، افزود: در آثاری که شاهد بودیم، بخشی از تاریخ و هویت ایران و اصفهان و چالش‌های این شهر از جمله زاینده‌رود به تصویر کشیده شد، این‌ها چالش‌هایی هستند که حکمرانی شهری با آن‌ها روبه‌رو است.

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان با بیان اینکه آخرین مدل مدیریت شهرها، یعنی شهر هوشمند، با رویکرد «انسان‌محور» مطرح شده است، گفت: سالیان طولانی شهرها را بر اساس خودرو طراحی کردیم و اکنون با آسیب‌هایی مانند ترافیک، سر و صدا و آلودگی هوا روبه‌رو هستیم که برخی از این تصاویر تلخ را کم و بیش در آثار هنری هم دیدیم.

باقری تاکید کرد: پیشنهاد این است که در رویدادهای هنری آینده، به بحث هوشمندسازی و شهرهای هوشمند بپردازیم، آمارها نشان می‌دهد نزدیک به ۸۰ درصد انرژی مصرفی در دنیا در شهرها مصرف می‌شود و ۷۰ درصد اقتصاد دنیا نیز بر محور شهرها می‌چرخد.

وی ادامه داد: دنیا در حال حرکت به سمت کربن‌زدایی و شهرهای سبز است، چیزی که ما به شدت به آن نیاز داریم، بسیاری از بیماری‌ها و استرس‌های شهری ناشی از همین آلودگی‌هاست، بنابراین اگر بتوانیم رویدادی با محوریت «شهر هوشمند» و مدیریت انرژی برگزار کنیم، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: صحبت از ترافیک و مصرف بی‌رویه انرژی ممکن است در تریبون‌ها یا سخنرانی‌ها گفته شود، اما وقتی این مفاهیم در قالب یک اثر هنری، یک دیوارنگاری یا یک نقاشی بیان شود، تاثیر آن ماندگارتر است و برای اقشار مختلف جامعه قابل فهم و استفاده است.

باقری گفت: شهرهای دنیا افق ۲۰۳۰ را ترسیم کرده‌اند تا مصرف انرژی فسیلی را به صفر برسانند، جوانان و هنرمندان ما از برنامه‌ها جلوتر هستند، امیدوارم بتوانیم با مطالعه و پرداختن به این چالش‌ها، ایده‌هایی را در قالب هنر ارائه دهیم تا حال شهر خوب شود و به سمت توسعه پایدار حرکت کنیم.

کد خبر 951271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.