پایان صف‌های قضایی برای تعویض پلاک در کرمان

رئیس‌کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب کرمان از آغاز اجرای رویه واحد استانی برای تعویض پلاک خودروها بر اساس دستور قضایی و به منظور کاهش پرونده‌های ورودی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، حجت‌الاسلام علی نخعی امروز _دوشنبه چهارم اسفند_ در نشست ویدئوکنفرانسی با رؤسای حوزه‌های قضایی شهرستان‌ها، پلیس راهور و مراکز تعویض پلاک، از اجرای رویه واحد استانی برای تعویض پلاک خودروها خبر داد و اظهار کرد: هدف اصلی این طرح، خارج کردن فرایند تعویض پلاک از مسیر دادخواست‌های الزام به تنظیم سند یا فک پلاک است.

وی با قدردانی از همراهی دستگاه‌های مرتبط با اشاره به اینکه اجرای این طرح به صورت محدود، پیش‌تر آغاز شده بود، افزود: سال گذشته ۹ هزار و ۶۵۱ پرونده و در ۱۰ ماه ابتدای سال‌جاری نیز بیش از هفت هزار پرونده در این حوزه وارد دستگاه قضایی استان شده است که می‌طلبد به سمت قضازدایی و واقعی گام برداریم و هزاران پرونده را از چرخه ورودی دستگاه قضایی حذف کنیم.

رئیس‌کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب کرمان از واگذاری گواهی انحصار وراثت به ثبت احوال و رسیدگی به تصادفات جرحی به کلانتری‌ها به عنوان یک تجربه مطلوب یاد کرد و گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ بیش از ۸۴۰ هزار ورودی به دستگاه قضایی استان ثبت شده است و بر اساس سند تحول قضایی، کاهش بار پرونده‌ها یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

وی با اشاره به اینکه طبق مصوبه شورای برنامه ریزی، رؤسای دادگستری شهرستان‌ها موظف شدند با مراکز تعویض پلاک و پلیس راهور جلسات هماهنگی برگزار یا شیوه اجرایی مرکز استان را پیاده‌سازی کنند، تصریح کرد: در قالب این طرح، متصرفانی که مدارک خرید، قولنامه، وکالت‌نامه یا سابقه چند سال بیمه خودرو داشته باشند، در صورت نداشتن توقیف قضایی، می‌توانند با یک درخواست ساده فرایند تعویض پلاک را انجام دهند.

کد خبر 950830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.