نجات ۳۶۸ شهروند در عملیات بهمن‌ آتش‌نشانی اصفهان

سخنگو و رئیس اداره ارتباطات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از نجات ۳۶۸ شهروند در جریان ۸۰۴ عملیات اطفا و امداد و نجات طی بهمن‌ سال جاری خبر داد و گفت: در این مدت بیش از ۲۶ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ ثبت شده است و نیروهای عملیاتی از ۲۸ ایستگاه فعال شهر به حوادث مختلف اعزام شده‌اند.

سرآتشیار مجتبی دهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با ارائه گزارشی از فعالیت سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان در بهمن سال جاری و مقایسه آن با مدت مشابه سال گذشته اظهار کرد: در این مدت ۲۶ هزار و ۳۰۸ تماس در سامانه ۱۲۵ برقرار شده است.

وی با اشاره به ۸۰۴ عملیات اطفا و امداد و نجات طی ماه گذشته که از ۲۸ ایستگاه فعال شهر انجام شد، افزود: ۳۴۴ مورد عملیات اطفای حریق بوده است که ۱۴۰ مورد مربوط به ضایعات صنعتی، کشاورزی و شهری، ۴۶ مورد منازل مسکونی، ۳۸ مورد فضای سبز و درختان و ۲۴ مورد مربوط مراکز تجاری و صنعتی بوده است.

سخنگو و رئیس اداره ارتباطات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان ادامه داد: ۳۱۷ حادثه مختلف از جمله تصادفات با ۴۲ مورد، محبوسی در آسانسور ۹۰ مورد، محبوسی در محیط‌های خانگی، تجاری و کارگاهی ۷۷ مورد، سقوط از کوه و ارتفاع ۱۱ مورد، دو مورد حادثه سقوط در چاه، نجات و مهار حیوانات ۴۹ مورد و ۵۵ حادثه مختلف همچون حوادث ساختمانی از جمله گودبرداری، تخریب غیراصولی و ریزش در بهمن سال جاری گزارش شده است.

دهقانی با بیان اینکه ماه گذشته ۳۴۵ مورد استقرار خودروهای اطفائیه در سطح شهر و ۳۷۵ گشت ایمنی به‌منظور شناسایی نقاط حادثه‌خیز و برای ارائه خدمات هرچه بهتر به شهروندان صورت گرفته است، تصریح کرد: ۱۴۳ تماس منجر به اعزام برای ارائه خدمات ایمنی مضاعف به شهروندان گزارش شده است.

وی تصریح کرد: آتش‌نشانان ما طی ماه گذشته در ۸۰۴ عملیات موفق شدند جان ۳۶۸ نفر از شهروندان گرفتار در حریق و حوادث را نجات دهند یا از صدمات بیشتر به آن‌ها جلوگیری کنند.

کد خبر 950623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.