۶ فوتی مجروح در محور سراوان به سیرکان

فرمانده پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان گفت: تجاوز به چپ خودروی سواری پژو، پنج فوتی و یک مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی پلیس استان، مهدی خمر اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع حادثه رانندگی بین یک دستگاه سواری پژو و وانت تویوتا در محور فرعی سراوان_سیرکان کیلومتر ۱۰ مطلع، که بلافاصله کارشناسان پلیس راه به همراه عوامل امدادی در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: در بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس راه مشخص شد یک دستگاه سواری پژو که در مسیر فرعی سراوان به سیرکان در حال طی مسیر بوده به علت تجاوز به چپ با خودروی وانت تویوتا مستقیما برخورد که بر اثر این تصادف پنج نفر فوت و یک نفر نیز مجروح که راهی مراکز درمانی شد.

رئیس پلیس راه شمال انتظامی استان سیستان در پایان خاطرنشان کرد: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، عدم سبقت های غیرمجاز، رعایت سرعت مطمئنه و تردد صحیح در بین خطوط جاده‌ای از عوامل اصلی در جلوگیری از تلفات و تصادفات میباشد امید است تا با رعایت مقررات راهنمایی شاهد کاهش حوادث رانندگی باشیم.

کد خبر 948860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.