بازدید معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه از محاکم تجدیدنظر استان اصفهان

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در جریان سفر به استان اصفهان به صورت میدانی از شعب محاکم این استان بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حمیدرضا موحدی؛ معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در جریان سفر استانی رئیس قوه قضاییه و مسئولان عالی قضایی به استان اصفهان به همراه سیدرضا سجودی؛ رئیس امور کارگزینی قضات و محمد شفیع زاده؛ معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان اصفهان به صورت میدانی از شعب محاکم این استان بازدید کرد.

موحدی در جریان بازدید از شعب محاکم استان اصفهان بر نحوه رسیدگی، میزان موجودی و ورودی و خروجی پرونده‌ها و حجم پرونده‌های مطروحه در دادگاه‌های تجدیدنظر، نحوه مدیریت پرونده‌های ارجاعی، سرشماری پرونده‌های قضایی و میزان سازش پذیری پرونده‌های تشکیل شده در این شعبات نظارت کرد.

وی عنوان کرد: دادگاه‌های تجدیدنظر، صرفاً مرجع رسیدگی مجدد به آراء نیستند؛ بلکه کانون دقت، تعمق و تضمین عدالت قضایی به شمار می‌آیند. دقت‌نظر، استقلال رأی، رعایت اصول دادرسی منصفانه و توجه همزمان به حق و انصاف، از ویژگی‌های برجسته همکاران ما در این مرجع خطیر است.

بازدید معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه از محاکم تجدیدنظر استان اصفهان

معاون رئیس قوه قضاییه همچنین در جریان این بازدید از حضور و فعالیت مستمر همکاران قدردانی کرد.

همچنین در نشست اختصاصی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با محمد شفیع زاده؛ معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان اصفهان و جمعی از روسای شعبات محاکم تجدیدنظر این استان بر کیفیت اقدامات انجام شده، شناسایی ظرفیت‌ها، کمبودها و اولویت‌های توسعه‌ای با هدف تصمیم‌گیری دقیق‌تر برای تخصیص منابع، بهبود زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت خدمات مورد بررسی قرار گرفت.

موحدی در این نشست با اشاره به شانیت و تقدس دستگاه قضایی و محورهای مهمی که در جریان سفر استانی رییس قوه قضاییه و هیئت همراه در دست پیگیری قرار دارد، گفت: ما بعنوان نمایندگان شما در ستاد قوه قضاییه امروز در اینجا حاضر شدیم تا مسائل و مشکلات حقوقی استان را بصورت تخصصی بررسی کنیم تا خدمتگزاری مطلوب به مجموعه کارکنان و کیفیت خدمات رسانی به اصحاب دعوا ارتقا یابد.

کد خبر 948825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.