وظیفه داریم برای ایران کار کنیم/ ناامیدی اهریمن است

دبیر چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر گفت: همه ما موظفیم که در سخت‌ترین شرایط نیز به همدیگر امید بدهیم و تلاش کنیم تا راه‌های جدیدی برای سینمای ایران باز کنیم، گفت: ناامیدی اهریمنی است که می‌تواند فرهنگ و جامعه را تحت تأثیر قرار دهد، اما ما باید در برابر این اهریمن ایستادگی کنیم.

منوچهر شاهسواری در حاشیه مراسم تجلیل از پیشکسوتان سینما که در پردیس ملت برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با تأکید بر اهمیت یادآوری و پاسداشت پیشکسوتان سینما اظهار کرد: پاسداشت سه چهره برجسته سینمای ایران، آزیتا لاچینی، اسفندیار شهیدی و محسن روشن را داشتیم. این عزیزان سال‌ها و دهه‌ها از عمر خود را صرف سینما کرده‌اند و باید یادشان گرامی داشته شود.

وی افزود: این سنت که در جشنواره فجر، جشن‌های خانه سینما و دیگر رویدادهای فرهنگی جاری است، یک تذکر برای همه کسانی است که در این حرفه فعالیت می‌کنند. یادآوری این نکته که ما تنها میراث‌دار آثار این هنرمندان نیستیم، بلکه میراث‌دار تمام کسانی هستیم که برای این سرزمین کار کرده‌اند و تلاش‌های بی‌وقفه‌ای در طول تاریخ داشته‌اند. از کسانی که قنات‌ها را ساختند تا کسانی که تخت جمشید را بنا کردند.

دبیر چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر تصریح کرد: این یادآوری برای این است که فراموش نکنیم، میراثی که این عزیزان برای ما به جا گذاشتند، نباید بدون توجه و احترام عبور کنیم. این بزرگواران با هنری که داشتند، قطعاً احترام خود را از تاریخ دریافت خواهند کرد، اما این وظیفه ماست که به یاد آوریم که آنها چه گوهرهای گرانبهایی بودند. بنابراین، گرامی‌داشت یاد آنها در این روزها ضروری است.

شاهسواری در ادامه به موضوع سینمای ایران و چالش‌های آن اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات اساسی سینمای ایران، کمبود امید است. سینمایی که بتواند دیدگاه‌های اجتماعی، فرهنگی و تاریخی کشور را به شکلی جامع و مؤثر منعکس کند. سینما باید ابزاری باشد برای ارتقاء فرهنگ و ترویج امید در جامعه.

وی در پاسخ به اینکه آیا گاهی احساس خستگی می‌کند و یا به بن‌بست رسیده است، گفت: من هیچ‌گاه احساس خستگی نمی‌کنم. زیرا معتقدم سینمای ایران همانند سرزمین‌مان، پر از خوش‌بینی و امید است. هیچ بن‌بستی در جهان وجود ندارد و سینما نیز باید این امید را در دل مردم زنده نگه دارد. ما باید از همه سختی‌ها عبور کنیم و به آینده امیدوار باشیم.

دبیر جشنواره فجر همچنین به اهمیت تلاش برای آینده سینمای ایران و پرهیز از ناامیدی اشاره کرد و گفت: همه ما موظفیم که در سخت‌ترین شرایط نیز به همدیگر امید بدهیم و تلاش کنیم تا راه‌های جدیدی برای سینمای ایران باز کنیم. ناامیدی اهریمنی است که می‌تواند فرهنگ و جامعه را تحت تأثیر قرار دهد، اما ما باید در برابر این اهریمن ایستادگی کنیم.

شاهسواری در پایان با اشاره به ادامه روند جشنواره و برگزاری مراسم، تصریح کرد: با همه مشکلات و چالش‌ها، جشنواره فیلم فجر به قوت خود ادامه خواهد یافت. ما با صلابت و قدرت به راه خود ادامه می‌دهیم و امیدواریم که سینمای ایران به روزهای روشن‌تری دست یابد.

کد خبر 947292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.