آغاز اعزام راهیان نور دانشجویی استان اصفهان از ۱۵ بهمن‌

مسئول بسیج دانشجویی از آغاز اعزام کاروان‌های راهیان نور دانشجویی دانشگاه‌های این استان از ۱۵ بهمن‌ماه خبر داد و گفت: این اعزام‌ها با مشارکت دانشگاه‌های مختلف و با هدف تبیین فرهنگ دفاع مقدس، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از بسیج اصفهان، مهدی یادگاری در نشست خبری آغاز اعزام راهیان نور دانشجویی دانشگاه‌های استان اصفهان اظهار کرد: اردوهای راهیان نور دانشجویی سال جاری نیز همچون سال‌های گذشته از پانزدهم بهمن آغاز شده و تا بیست‌ونهم بهمن ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به شعار سال جاری این اردوها با عنوان «کشتی این قوم را هر کسی به سهمی ناخداست»، افزود: ثبت‌نام دانشجویان از اوایل بهمن آغاز شده و اعزام‌ها در چند مرحله و در قالب کاروان‌های مجزا از دانشگاه‌های دولتی، آزاد، علوم پزشکی، پیام نور، فرهنگیان، غیرانتفاعی و دانشگاه‌های ملی مهارت انجام می‌شود.

مسئول بسیج دانشجویی استان اصفهان با بیان اینکه اردوها در قالب برنامه‌های پنج‌روزه برگزار می‌شود، تصریح کرد: یک روز به اعزام، سه روز به حضور و بازدید میدانی از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس و یک روز به بازگشت اختصاص دارد.

یادگاری با تشریح اهداف محتوایی راهیان نور گفت: برنامه‌های فرهنگی و روایتگری این اردوها در سه محور اصلی طراحی شده است؛ نخست، تبیین امکانات و شرایط دفاع مقدس، دوم، معرفی سیره، سبک زندگی و منش شهدا و سوم، تبیین گفتمان «ما می‌توانیم» با تأکید بر روحیه ابتکار، سرعت عمل و بن‌بست‌شکنی رزمندگان در دوران جنگ تحمیلی.

وی ادامه داد: در همین راستا، هر روز از اردو با محوریت معرفی شهدای شاخص دوران دفاع مقدس و شهدای معاصر از جمله شهید محسن حججی، شهید حسن باقری، شهید مصطفی احمدی روشن و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی طراحی شده است تا پیوند میان تجربه دفاع مقدس و مسائل امروز کشور برای دانشجویان تبیین شود.

مسئول بسیج دانشجویی استان اصفهان با اشاره به آمار شرکت‌کنندگان خاطرنشان کرد: سال جاری نزدیک به پنج هزار دانشجو در این اردوها شرکت می‌کنند و اولویت اعزام با دانشجویان سال اول و افرادی است که تاکنون به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام نشده‌اند.

یادگاری از برگزاری جلسات تبیینی و روشنگری در حاشیه اردوها خبر داد و گفت: با حضور استادان دانشگاه، نشست‌هایی با محور تحلیل تحولات اخیر، اغتشاشات و نقش مستقیم آمریکا و رژیم صهیونیستی در این حوادث برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت دفاع مقدس در انتقال تجربه به نسل جوان اظهار کرد: دفاع مقدس یک گنجینه و ظرفیت راهبردی برای کشور است و اردوهای راهیان نور بستر مناسبی برای بهره‌گیری از این تجربه تاریخی در مسیر پیشرفت و حل مسائل امروز جامعه به شمار می‌رود.

کد خبر 945009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.