آغاز طرح ویژه ارتقای سیما و منظر شهری در منطقه ۱۰ اصفهان

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با اشاره به اهمیت ارتقای سیما و منظر شهری گفت: طرح ویژه رنگ‌آمیزی و بهسازی دیوارهای فرسوده با هدف زیباسازی معابر و افزایش کیفیت محیط شهری، در سطح این منطقه آغاز شده و معابر پرتردد در اولویت اجرای آن قرار دارند.

محمد صیرفی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت ارتقای سیما و منظر شهری و تأثیر مستقیم آن بر کیفیت زندگی شهروندان، از اجرای طرح ویژه رنگ‌آمیزی و بهسازی دیوارهای فرسوده در سطح منطقه ۱۰ خبر داد.

وی با بیان اینکه فرسودگی بصری دیوارها و جداره‌های شهری یکی از چالش‌های مهم در حوزه منظر شهری به شمار می‌رود، اظهار کرد: در راستای تحقق اهداف مدیریت شهری و پاسخ به مطالبات شهروندان، طرحی جامع و هدفمند برای رنگ‌آمیزی و ساماندهی دیوارهایی که به مرور زمان دچار فرسودگی، تغییر رنگ، آلودگی بصری و ناهماهنگی با بافت شهری شده‌اند، در دستور کار منطقه ۱۰ قرار گرفته است.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان افزود: این طرح با اولویت معابر پرتردد و محله‌هایی که از نظر سیما و منظر شهری با مشکلات بیشتری مواجه بودند، آغاز شده و خیابان‌هایی همچون خیابان شهید رضائیان، خیابان هفت‌تیر، خیابان اوحدی و تعدادی دیگر از معابر شاخص منطقه، در فاز نخست اجرای این طرح قرار دارند.

صیرفی‌نژاد با تأکید بر نقش منظر شهری در ایجاد حس تعلق شهروندان به محیط زندگی خود تصریح کرد: بهسازی بصری معابر شهری نه‌تنها موجب زیباسازی شهر می‌شود، بلکه تأثیر مستقیمی بر روحیه شهروندان، افزایش رضایتمندی عمومی و ارتقای امنیت روانی در فضاهای شهری دارد که از این رو، اجرای چنین طرح‌هایی به‌صورت مستمر و برنامه‌ریزی‌شده در دستور کار مدیریت منطقه قرار دارد.

وی ادامه داد: در اجرای این طرح تلاش شده است از رنگ‌ها و الگوهایی استفاده شود که ضمن ایجاد هماهنگی بصری، با هویت محله‌ای و بافت پیرامونی همخوانی داشته باشد و همچنین رعایت اصول فنی، دوام رنگ‌آمیزی و استفاده از مصالح مناسب از جمله مواردی است که در این پروژه مورد توجه جدی قرار گرفته است.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: این اقدامات در کنار سایر پروژه‌های عمرانی، خدماتی و ترافیکی منطقه، بخشی از برنامه‌های مدیریت شهری برای ارتقای کیفیت محیط شهری و ایجاد فضایی مطلوب‌تر برای شهروندان است و بی‌تردید، همکاری و همراهی شهروندان در حفظ و نگهداری این فضاها نقش مهمی در ماندگاری نتایج این طرح خواهد داشت.

صیرفی‌نژاد با اشاره به تداوم این طرح در سایر معابر منطقه گفت: رنگ‌آمیزی و ساماندهی دیوارهای فرسوده به‌صورت مرحله‌ای و بر اساس اولویت‌بندی انجام خواهد شد و تلاش می‌کنیم با اجرای اینگونه پروژه‌ها، گام مؤثری در جهت زیباسازی، طراوت‌بخشی و ارتقای سیما و منظر شهری منطقه ۱۰ برداریم.

کد خبر 943992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.