انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در خوزستان/ کشف ۱۱ هزار و ۶۰۰ فشنگ

فرمانده انتظامی استان خوزستان از کشف حجم بزرگی از مهمات جنگی و انهدام یک شبکه قاچاق سلاح در شهرستان ماهشهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار سید محمود میرفیضی اظهار کرد: در چارچوب اجرای طرح‌های گسترده مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات در راستای تحکیم امنیت پایدار، ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان با تسلط اطلاعاتی از فعالیت یک شبکه بین‌المللی قاچاق مهمات جنگی آگاه شدند.

وی افزود: پس از هفته‌ها رصد و نظارت تخصصی، سه نفر از اعضای اصلی این باند حین انتقال محموله مهمات به شهرستان ماهشهر شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی در عملیاتی مقتدرانه بازداشت شدند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان تصریح کرد: در این عملیات موفق ۹۱۰۰ فشنگ جنگی سلاح کلاشینکف و ۲۵۰۰ فشنگ جنگی کلت کمری کشف شد.

سردار میرفیضی با اشاره به توقیف دو دستگاه خودروی سواری که در جریان این قاچاق مورد استفاده قرار گرفتند، تاکید کرد: مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز از اولویت‌های اصلی پلیس است و با هرگونه اقدام در این زمینه برخورد قانونی خواهد شد.

کد خبر 942592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.