هشدار نارنجی هواشناسی فارس/ کاهش دما و اختلال در تردد

مدیرکل هواشناسی فارس نسبت به لغزندگی جاده‌ها و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل همزمان با فعالیت سامانه بارشی هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی هواشناسی استان، قاسم حسینی از فعالیت یک سامانه بارشی در استان فارس خبر داد و اظهار کرد: این سامانه از عصر شنبه چهارم بهمن آغاز شده و تا اواخر وقت یکشنبه پنجم بهمن ادامه دارد.

وی افزود: این سامانه با بارش برف در مناطق شمالی و برخی نقاط مرکزی استان و بارش باران در مناطق جنوبی همراه است و کاهش دما، رعد و برق، وزش باد و مه‌گرفتگی از دیگر پیامدهای آن خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی فارس گفت: تمامی مناطق استان فارس تحت تأثیر این سامانه قرار می‌گیرند و شهرستان‌هایی از جمله سپیدان، اقلید، آباده، شیراز، ارسنجان، خرم‌بید (صفاشهر)، بوانات، پاسارگاد، جهرم، خرامه، خفر، رستم، بیضا، مرودشت، زرقان، سرچهان، سروستان، فراشبند، فسا، فیروزآباد، استهبان، قیر و کارزین، کازرون، کوار، کوه‌چنار، نورآباد ممسنی، نی‌ریز، زرین‌دشت و داراب بیشترین تأثیر را از این سامانه خواهند پذیرفت.

حسینی نسبت به لغزندگی جاده‌ها، احتمال انسداد گردنه‌های برف‌گیر و راه‌های روستایی در مناطق سردسیر هشدار داد و اظهار کرد: اختلال در تردد ناوگان حمل‌ونقل، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب‌ها، کاهش دید افقی و وزش باد شدید موقتی از دیگر مخاطرات پیش‌بینی‌شده است.

وی از شهروندان خواست در زمان فعالیت این سامانه از سفرهای غیرضروری خودداری کرده و خودروهای خود را به تجهیزات زمستانی مجهز کنند.

مدیرکل هواشناسی فارس همچنین بر ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تأکید کرد و گفت: خودداری از توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم تردد عشایر و دامداران، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، کار در ارتفاع، طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی، پاکسازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، آمادگی راهداری برای برف‌روبی محورهای مواصلاتی و آمادگی شهرداری‌ها برای برف‌روبی معابر شهری در مناطق سردسیر شمالی و برخی نقاط مرکزی استان ضروری است.

کد خبر 942441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.