نوبت اصلاح ساختار به وزارت اقتصاد رسید

جلسه اصلاح ساختار وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و وزیر امور اقتصادی و دارایی، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان اداری و استخدامی کشور، بیست‌ونهم دی نشست بررسی و اصلاح ساختار وزارت امور اقتصادی و داری برگزار و گزارشی جامع از وضعیت فعلی ساختار سازمانی وزارت امور اقتصادی و دارایی ارائه و پیشنهادهای متنوعی برای بهینه‌سازی و اصلاح آن مطرح شد.

علاءالدین رفیع‌زاده معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در این نشست بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف برای دستیابی به اهداف مشترک را خاطر نشان کرد و گفت: کمیته تخصصی متشکل از کارشناسان و متخصصان برجسته مرتبط برای تدوین طرح نهایی اصلاح ساختار وزارت اقتصاد تشکیل می‌شود و این طرح پس از بررسی دقیق و تصویب نهایی، در شورای‌عالی اداری ارائه خواهد شد.

وی با تاکید بر نقش اساسی اصلاح ساختار سازمانی در تحقق اهداف توسعه اقتصادی، از همکاری و مشارکت همه ذی‌نفعان در این فرایند قدردانی و اعلام کرد: سازمان اداری و استخدامی کشور در این مسیر مشاوره‌های تخصصی ارائه خواهد کرد و حمایت همه‌جانبه از همه تلاش‌ها در راستای اصلاح و بهینه‌سازی ساختار دستگاه‌های اجرایی خواهد داشت.

پیش از این اصلاح ساختار وزارتخانه های جهادکشاورزی و راه و شهرسازی در دستور کار قرار گرفته بود.

کد خبر 941727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.