واکنش فضائلی به اظهارات ترامپ: «دست و پا زدن یک مجرم»

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در توئیتی اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا را به «دست و پا زدن یک مجرم» تشبیه کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی فضائلی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا خطاب به مقام معظم رهبری، در توئیتی نوشت: «دست و پا زدن یک مجرم»

فضائلی پیشتر نیز خطاب به اظهارات تهدیدآمیز ایلان ماسک با انتشار تصویری از چهار حادثه تاریخی شکست حمله نیروهای آمریکایی به طبس، دستگیری تفنگداران دریایی در خلیج فارس و حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاه‌های آمریکایی در عراق و قطر، نوشته بود: «از بزرگ‌ترهات بپرس»

رهبر معظم انقلاب در عید مبعث، در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور آمریکا را تهمتی بزرگ به ملت خواندند و گفتند: «رئیس‌جمهور آمریکا آشکارا فتنه‌گران را تشویق کرد و در پشت صحنه هم، آمریکا و رژیم صهیونیستی کمک‌هایی به آن‌ها کردند، بنابراین ما رئیس‌جمهور آمریکا را مجرم می‌دانیم، هم به‌خاطر تلفات و خسارت‌ها و هم به علت تهمتی که به ملت ایران زد.»

کد خبر 941398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.