محکومیت قاچاقچی ۴۴ تُن برنج در کردستان

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان گفت: پرونده قاچاق ۴۴ تن برنج به ارزش ۲۵ میلیارد ریال در تعزیرات حکومتی مریوان رسیدگی و متهم به پرداخت شش میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی کردستان، حسین رحیمیان اظهار کرد: پرونده قاچاق ۴۴ تُن برنج به ارزش ۲۵ میلیارد ریال در تعزیرات حکومتی شهرستان مریوان رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه پس از رسیدگی و با توجه به ارائه نکردن مدارک کافی، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت مبلغ شش میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان گفت: مأموران پلیس آگاهی حین کنترل سطح شهر کالاهای قاچاق را در داخل یک دستگاه خودروی کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومت ارسال کردند.

رحیمیان خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی افراد سودجو در کشور و به طبع در استان کردستان برای کسب سود بیشتر انبارهایی بزرگ از برنج و دیگر اقلام غذایی را دپو کرده‌اند تا با قیمت‌های بالاتر به فروش برسانند و همین امر موجب هرج و مرج در بازار و فشار به مردم می‌شود.

کد خبر 940338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.