تخصیص اعتبارات ملی برای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی قزوین

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به کمبود زیرساخت‌های فرهنگی و هنری در قزوین باید از اعتبارات ملی برای توسعه این زیرساخت‌ها استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعباس صالحی امروز _سه‌شنبه شانزدهم دی_ در دیدار با استاندار قزوین اظهار کرد: قزوین از ظرفیت بالایی در عرصه فرهنگ و هنر برخوردار است و تصویری که این استان می‌تواند در همه حوزه‌ها ارائه دهد، ریشه در غنای فرهنگی آن دارد.

وی با بیان اینکه موضوع فرهنگ و هنر در قزوین نیازمند توجه ویژه است، افزود: برای بهره‌گیری بهینه از ظرفیت و توانمندی‌های موجود استان، انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با استان‌ها و نیز استفاده از مشارکت بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفته است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در راستای این هدف بایستی تلاش کنیم تا از جذب اعتبارات ملی برای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و هنری قزوین استفاده کنیم.

صالحی با اشاره به پروژه ساخت تالارهای فرهنگی در قزوین با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، خاطرنشان کرد: باید برای تکمیل هرچه سریع‌تر تالارهای فرهنگی استان در دوره‌ای کوتاه مدت‌تر برنامه‌ریزی و از امکانات بخش خصوصی نیز بهره گرفت.

وی برگزاری منظم دوسالانه ملی خوشنویسی ایران در قزوین را عاملی برای تقویت هویت شهری این استان دانست و افزود: استان قزوین در حوزه ارتباط با جهان اسلام و نیز تجارت با کشورهای همسایه از فرصت‌های قابل توجهی برخوردار است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به پیشینه درخشان قزوین در هنر خوشنویسی، تصریح کرد: این ظرفیت باید به صورت اثرگذار تقویت شود و با توجه به جایگاه ملی و بین‌المللی هنر خوشنویسی، سند توسعه این هنر با نگاه ویژه به قزوین تدوین شود تا در نهایت قزوین به پایگاه اصلی خوشنویسی کشور تبدیل شود.

صالحی خاطرنشان کرد: می‌توان با انعقاد تفاهم‌نامه‌های هدفمند، هم‌زمان هم به ساخت و توسعه تالارهای فرهنگی و هم به رشد و تعالی هنر خوشنویسی در قزوین کمک کرد.

کد خبر 938863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.