موزه شهر خلاق موسیقی در سنندج راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان کردستان گفت: موزه شهر خلاق موسیقی، سال آینده در سنندج راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، پویا طالب‌نیا امروز _دوشنبه پانزدهم دی‌_ در نشست با مدیر سازمان فرهنگی و اجتماعی و کارشناسان شهرداری سنندج اظهار کرد: سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی در شبکه شهرهای خلاق یونسکو ثبت شده و راه‌اندازی موزه موسیقی نقش مهمی در معرفی این جایگاه بین‌المللی، حفظ میراث موسیقایی و تقویت فعالیت‌های فرهنگی و هنری شهر ایفا می‌کند.

وی افزود: پروژه راه‌اندازی موزه شهر خلاق موسیقی به صورت مشترک توسط این اداره‌کل و شهرداری سنندج اجرا و بهره‌برداری خواهد شد و تمامی مراحل آن باید بر اساس ضوابط و چارچوب‌های قانونی میراث‌فرهنگی انجام شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با اشاره به اینکه خانه تاریخی جواهری به‌عنوان محل استقرار این موزه انتخاب شده است، گفت: این موزه علاوه بر معرفی میراث موسیقایی سنندج، زمینه‌ای برای توسعه گردشگری فرهنگی، آموزش موسیقی و ارتقای جایگاه هنرمندان منطقه فراهم خواهد کرد و می‌تواند هویت فرهنگی شهر را در سطح ملی و بین‌المللی معرفی کند.

طالب‌نیا عنوان کرد: با تداوم همکاری و تعامل میان میراث فرهنگی و شهرداری سنندج، این پروژه طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، طی سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد خبر 938596

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.