عامل موساد در جمع اغتشاشگران دستگیر شد

پلیس تهران از دستگیری عامل موساد در جمع اغتشاشگران خبر داد و تاکید کرد این لیدرها دلار دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، یک عامل وابسته به سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) که در پوشش حضور در میان اغتشاشگران فعالیت می‌کرد، توسط دستگاه‌های امنیتی شناسایی و دستگیر شد.

این فرد در بخشی از اعترافات خود به نحوه جذب، آموزش و ارتباط‌گیری با عناصر مرتبط با موساد اشاره کرده و گفته است: در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام و تلگرام، افرادی را شناسایی می‌کردند که فعالیت و لایک دارند. می‌گفتند هر کاری بخواهی انجام بدهی، ما هوایت را داریم. از همان ابتدا به من آموزش دادند چه کارهایی انجام بدهم و چه کارهایی نکنم.

وی با اشاره به مأموریت‌های محوله افزود: در روزهای اول گفتند به خانه مردم برویم و بعد سریع دستور دادند به بازار برویم. مأموریت‌ها کم‌کم تغییر می‌کرد و همه‌چیز بر پایه دریافت پول بود. با همین گوشی، صفر تا صد کارها به من آموزش داده شده بود.

این متهم ادامه داد: گوشی من طوری تنظیم شده بود که همه‌چیز را می‌دیدم. الان اگر این گوشی اینجا باشد، سیگنال می‌فرستد و دریافت می‌کند و حتی مشخص می‌شود چه شماره‌هایی اطراف من بوده‌اند. یک بار هم احتمال دادم موساد به من پیام داده باشد و با آن‌ها درگیر ارتباط شدم. دنبال افرادی مثل خودم بودند.

بررسی‌های تکمیلی درباره ابعاد فعالیت این فرد و شبکه ارتباطی وی همچنان ادامه دارد و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر 938479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.