انبارهای غیرقانونی در کنار پایانه‌های اصفهان عامل اصلی مشکلات ترافیکی هستند

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان  از وجود انبارهای غیرقانونی در کنار پایانه‌ها به عنوان یکی از عوامل اصلی مشکلات ترافیکی و نظم شهری یاد کرد و گفت: فعالیت‌های غیرمجاز ناشی از این انبارها نه‌تنها به بروز ترافیک شدید می‌انجامد، بلکه امنیت مسافران را نیز تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ابوالفضل توکلی امروز _دوشنبه پانزدهم دی_ در جلسه کارگروه ساماندهی اصناف و مشاغل مزاحم شهری با موضوع ساماندهی انبارهای ترخیص کالا در خیابان کاوه اظهار کرد: در زمان تشکیل سازمان ترمینال‌ها که بعدها به سازمان پایانه‌ها تبدیل شد، یکی از وظایف اصلی شهرداری اصفهان، ساماندهی گاراژهای سطح شهر از جمله گاراژهای محدوده خیابان مسجد سید و انتقال فعالیت‌های مسافربری به نقاط مشخص و کنترل‌شده بود، شرکت‌های مسافربری نیز بر همین اساس در پنج نقطه شهر مستقر شدند.

وی افزود: مشکل اصلی امروز، انبارهایی است که متصدیان آن‌ها به‌صورت غیرقانونی و بدون هیچ مجوزی در کنار یا خارج از پایانه‌ها فعالیت می‌کنند؛ این انبارها که طبق قرارداد باید تنها در خدمت شرکت‌های مسافربری باشند، توسط برخی افراد به اشخاص ثالث با مبالغی بین ۴۰ تا ۷۰ میلیون تومان اجاره داده شده‌اند.

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان تاکید کرد: نکته نگران‌کننده اینجاست که این واگذاری‌ها به‌طور کامل غیر قانونی است، یعنی مال غیر، بدون هویت انباردار، بدون مجوز، بدون ثبت مشخصات بار و بدون هیچ‌گونه کنترل اجاره داده شده است.

توکلی با اشاره به پیامدهای وجود انبارها تصریح کرد: پیامدها بسیار گسترده است، از افزایش ترافیک شدید اطراف پایانه‌ها گرفته تا شکل‌گیری فعالیت‌های غیرقانونی شبانه، بعد از ساعت ۱۰ شب، شاهد سوار کردن مسافر خارج از پایانه توسط برخی شرکت‌ها و اتوبوس‌های سایر استان‌ها هستیم؛ این اتوبوس‌ها مسافر را با نرخ‌های نامتعارف سوار می‌کنند و هیچ نظارتی بر آن‌ها وجود ندارد.

وی ادامه داد: شهرداری وظایف خود را از جمله نصب ۷ تا ۸ دوربین ثبت تخلف در محدوده پایانه‌ها انجام داده است، اما وقتی برخورد قضائی و انتظامی منسجم وجود نداشته باشد، تخلف تنها به جریمه‌ای تبدیل می‌شود که با یک مسافر جبران می‌شود.

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان گفت؛ فرودگاه اصفهان چندین گیت ایکس‌ری دارد، راه‌آهن نیز همین‌طور، اما پایانه‌های مسافربری هیچ‌گونه گیت کنترل بار ندارند، با وجود حجم بالای بار مسافر، تنها با چند نیروی محدود کار را پیش می‌بریم، این در حالی است که در شرایط خاص کشور، هرگونه غفلت می‌تواند خسارت‌بار باشد.

توکلی خاطرنشان کرد: با مجموعه‌ای از مشکلات به‌هم‌پیوسته روبه‌رو هستیم، از کمبود اتوبوس به‌دلیل خروج آن‌ها به بخش صنعت تا اقتصادی نبودن سفرها، وقتی بلیت اصفهان–تهران برای ۲۵ نفر هزینه‌های یک اتوبوس را پوشش نمی‌دهد، نباید انتظار داشت ناوگان سرپا بماند.

وی تاکید کرد: اگر قرار است گره‌ای باز شود، تمام دستگاه‌ها باید پای کار بیایند، فرمانداری، دستگاه قضائی، راهداری، شهرداری، نیروی انتظامی و نهادهای نظارتی، نمی‌شود در جلسات رسمی، این موضوع مهم اصلاً در دستور کار قرار نگیرد.

کد خبر 938460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.