بعضی از نگرانی‌های نمایندگان در رابطه با بودجه برطرف شده است

نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به اینکه بعضی از نگرانی‌های نمایندگان در رابطه با بودجه برطرف شده است، گفت: متغیرهایی همچون نرخ ارز، محصول کسرهای بودجه ساختارهایی است که این مسائل را درست کردیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خانه ملت، مهدی طغیانی در جریان برگزاری نشست علنی صبح امروز _دوشنبه پانزدهم دی_ مجلس شورای اسلامی ضمن موافقت با کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: مجلس محلی برای تفکر و خردورزی و شنیدن صحبت‌های دو طرف درباره موضوعات مهم همچون بودجه بوده که با اعداد و ارقام بررسی می‌شود.

وی اظهار کرد: بودجه را باید با توجه به وضعیت کشور درست ببینیم، در واقع باید ببینیم چه منابع و درآمدها و خواسته‌هایی داریم. دولت سند پیشنهادی بودجه خود را ارائه کرد و پس از اینکه مجلس نسبت به برخی از موارد اعتراض داشت، اصلاحیه‌هایی انجام داد از این‌رو می‌توان اذعان کرد برخی از نگرانی‌های نمایندگان برطرف و برخی دیگر باید حل‌وفصل شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: اینکه ما خیلی بیشتر از بضاعت بودجه و آنچه که داریم، مواردی را مطرح کنیم، درست نیست، البته تمام آنچه که مطرح می‌شود قابل تأمل بوده و درست است، اما باید با توجه به ظرفیت منابع به آن‌ها نگاه کرد.

طغیانی ادامه داد: تورم در همه ادبیات‌های علمی دنیا، محصول خلق پول و نقدینگی است، نمی‌شود بودجه یک کشور را با کسری بست و آن وقت با خلق پول، بگوییم چرا تورم ایجاد شده است. همگان بدانند هر ریال بدون مبنا ضربدر ۸، به تورم تبدیل می‌شود، بنابراین منابع باید پایدار باشد.

وی تصریح کرد: متغیرهایی همچون نرخ ارز، محصول کسرهای بودجه و ساختارهایی است که درست کردیم؛ نمی‌شود روزی ۱۰ تا ۱۲ هزار میلیارد پول به اقتصاد تزریق کرد و آن وقت تورم ایجاد نشود، باید با بی‌انضباطی‌های بانکی همچون آنچه در مورد بانک آینده و غیره اتفاق افتاد، به سمت اصلاح امور حرکت کنیم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همگان بدانند اکنون نرخ رشد نقدینگی بالای ۴۰ درصد است که باید آن را حل کنیم، همچنین برخی می‌گویند، ارز برنگشته اما این آدرس غلط است، در واقع ارز برگشته و بازارهای غیررسمی رفته و حتی با آن کالاهای دیگری که در لیست سیاه قرار دارند، از طریق ته‌لنجی و کوله‌بری وارد شده است‌.

طغیانی گفت: بدون شک بودجه باید اصلاح شود و ما هم اعتقاد داریم، هر آنچه که در بودجه ارائه شده مورد تأیید نیست، به‌عنوان مثال سیاست‌های معافیت‌های مالیاتی باید اصلاح شوند. نباید در سال سرمایه‌گذاری که ضرورت دارد و رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کرده‌اند، معافیت‌ها در این حوزه برداشته شود.

وی اظهار کرد: در این میان باید اذعان کرد مواردی همچون پیش‌بینی بهتر درآمدهای نفتی، واگذاری‌ها، عدد ۱۳۰ همتی مولدسازی و پوشش هزینه‌ها بر مبنای محل منابع پایدار و بودجه‌های عمرانی در بودجه مورد توجه قرار گرفته که از نقاط مثبت بودجه است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همه جای دنیا یارانه هدفمند به مردم داده می‌شود، از این رو نگوییم پرداخت یارانه یعنی روند اجرای کمیته امداد بلکه باید جلوی پر کردن جیب عده‌ای از رانت‌ها گرفته شود.

کد خبر 938411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.