دستاوردهای دانش‌بنیان‌ها به دانشگاه منتقل شود 

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با دانش‌بنیان‌ها دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشجویی ارتباط داشته باشند تا این دستاوردها به محیط دانشگاه منتقل شود، زیرا آن قدر که در چنین فضاهایی ناامیدی وجود دارد و از مهاجرت سخن می‌گویند، از ما می‌توانیم صحبت نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا ابوالفضل قربانی امروز _یکشنبه چهاردهم دی_ در حاشیه میزبانی از نماینده ارامنه اصفهان و جنوب ایران در مجلس شورای اسلامی و مدیر عامل شرکت دانش بنیان «یکی از سه مجری پرتاب ماهواره به فضا» در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: از خبرها و دستاوردهای این شرکت دانش بنیان خرسند شدم، کاری که این شرکت دانش بنیان انجام داده است، مهم و ویژه است.

وی افزود: آنهایی که با این علوم آشنایی دارند، می‌دانند که این اقدامات چه میزان پیشرفت و آورده برای کشور دارد.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه هفته گذشته در جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان (مقارن با پرتاب ماهواره به فضا) اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان این اقدام را تمجید و از آن قدردانی کردند، گفت: باید این دستاوردها به بدنه جامعه منتقل شود، آن هم در زمانی که ناامیدی پمپاژ می‌شود، این اخبار خوب و امید آفرین است.

قربانی با بیان اینکه کار طراحی ماهواره و ارسال آن به فضا پیچیده است ادامه داد: در موضوع پردازش تصویر، نگه‌داشتن و پرتاب ماهواره که آنهایی که با این موضوع آشنایی داشته باشند، به این پیچیدگی واقف هستند.

وی تصریح کرد: درخواست می‌کنم دانش‌بنیان‌ها با دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشجویی ارتباط داشته باشند تا این دستاوردها به محیط دانشگاه منتقل شود، زیرا آن قدر که در چنین فضاهایی ناامیدی وجود دارد و از مهاجرت سخن می‌گویند، در دانشگاه از ما می‌توانیم صحبت نمی‌شود.

کد خبر 938314

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.