فعالیت ۳۴ اتحادیه صنفی در استان ایلام

استاندار ایلام با اشاره به اینکه اصناف فرماندهان خط مقدم نبرد اقتصادی هستند از فعالیت ۳۴ اتحادیه صنفی در استان ایلام خبر داد و گفت: اصناف می‌توانند با برگزاری نمایشگاه‌های فصلی و عرضه کالا با نرخ مناسب، فاصله قیمت کالا از مبدأ تا مقصد را کاهش دهند و نقش نظارتی خود را پررنگ‌تر کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، احمد کرمی ظهر امروز _یکشنبه چهاردهم دی_ در نشست هم‌اندیشی با نمایندگان اصناف استان ایلام با تاکید بر اینکه جامعه ۵۳ هزار نفری اصناف استان ایلام بازوی توانمند و فرماندهان خط مقدم نبرد اقتصادی هستند اظهار کرد: ملت ایران هرگز سخاوت و پایداری سنگر بازار را در دوران دفاع مقدس، همه‌گیری کرونا و فشارهای اقتصادی فراموش نمی‌کند.

وی با تاکید بر اینکه امروز نیز این گروه همچون همیشه در کنار مردم و دولت، برای گشودن گره‌های معیشتی پیشگام هستند افزود: دولت مصمم است با اجرای آئین‌نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت ساختار معیوب گذشته را اصلاح کند، هدف نهایی این است که با حذف ارز ترجیحی و واقعی‌سازی نرخ‌ها، علاوه بر افزایش کیفیت کالاها، رقابت سالم در بازار شکل بگیرد و یارانه به جای دلالان، در جیب مردم قرار گیرد.

استاندار ایلام با تاکید بر اینکه دولت برای پیشگیری از شوک‌های تورمی و حمایت از کسب‌وکارها، بسته‌های ویژه‌ای تدارک دیده است تصریح کرد: یک خط اعتباری به ارزش ۲۰۰ همت (هزار میلیارد تومان) به عنوان سرمایه در گردش در نظر گرفته شده است که با ابزارهای نوین مالی همچون اوراق گام و اسناد اعتباری در اختیار فعالان بازار قرار می‌گیرد و ۵۰ میلیارد تومان نیز تسهیل مالیاتی برای اصناف گوناگون در نظر گرفته شده است که به صورت قسطی دریافت خواهد شد تا فشار از روی دوش بازاریان برداشته شود.

کرمی با تاکید بر اینکه تعطیلی بازار راهکار منطقی برای حل مسائل نیست خاطرنشان کرد: راه درست، گفت‌وگو و پیگیری خواسته‌ها از مجاری قانونی است.

وی درباره راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی گفت: رایزنی‌های گسترده‌ای برای فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی به‌ویژه چیلات در دهلران انجام شده و راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری-صنعتی مهران نیز در گام‌های پایانی است که تحقق آن‌ها چهره اقتصادی استان را دگرگون خواهد کرد.

استاندار ایلام از فعالیت ۳۴ اتحادیه صنفی در استان ایلام خبر داد و اضافه کرد: اصناف می‌توانند با برگزاری نمایشگاه‌های فصلی و عرضه کالا با نرخ مناسب، فاصله قیمت کالا از مبدأ تا مقصد را کاهش دهند و نقش نظارتی خود را پررنگ‌تر کنند.

کد خبر 938251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.