وضعیت جاده چالوس و جاده هراز هم‌اکنون آنلاین؛ امروز شنبه ۱۳ دی

رئیس پلیس راه مازندران به تشریح وضعیت جاده‌های شمال و وضعیت هوای محورهای مواصلاتی این استان از جمله چالوس و هراز پرداخت.

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با بیان اینکه هم‌اکنون تردد در مسیر رفت‌وبرگشت محورهای مواصلاتی برقرار است، اظهار کرد: ترافیک در تمام محورهای مواصلاتی به‌طور مقطعی پرحجم و روان گزارش می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق پیش‌بینی هواشناسی شاهد بارش برف در ارتفاعات و محورهای کوهستانی هستیم، افزود: طبق گزارش‌های همکاران بارش برف در محورهای سوادکوه، هراز و کندوان مشاهده می‌شود.

رئیس پلیس راه مازندران بارش برف در کندوان را محدوده تونل کندوان دانست و گفت: در محور سوادکوه نیز این بارش محدوده سرخ آباد تا گدوک گزارش می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در محور هراز شاهد برف پراکنده در محدوده امام‌زاده هاشم هستیم، بیان کرد: در محورهای کناره مازندران بارش باران پراکنده را در حال حاضر داریم.

عبادی وضعیت ترافیک در بزرگراه‌های استان را پرحجم و روان دانست و تاکید کرد: رانندگانی که ناچار به تردد هستند، لازم است با سرعت مطمئنه، فاصله طولی ایمن، آمادگی کامل و تمرکز کافی حرکت بکنند.

رئیس پلیس راه مازندران خاطرنشان کرد: از رانندگان درخواست می‌شود از توقف در حاشیه کوه، شیب‌های ناپایدار و نقاط مستعد ریزش خودداری کنند و به علائم هشداردهنده و دستورات مأموران پلیس راه توجه کامل داشته باشند و بدون تجهیزات زمستانی و زنجیر چرخ در محورهای کوهستانی تردد نکنند.

عبادی اضافه کرد: با توجه به تداوم بارش برف در محورهای کوهستانی و لغزندگی سطح جاده‌ها، همراه داشتن زنجیر چرخ الزامی بوده و رانندگان باید از سالم بودن سیستم فنی خودرو، برخورداری لاستیک‌ها از آج مناسب اطمینان حاصل کرده و در صورت امکان از لاستیک‌های زمستانی و یخ‌شکن استفاده کنند.

کد خبر 937940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.