ابراهیم خسروشاهی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان ضمن تشریح جزئیات حادثه رخداده در یکی از مراسمهای اعتکاف اظهار کرد: هر ۳۰ مصدوم حادثه به مراکز درمانی منتقل شدند و خوشبختانه مورد حاد و نگرانکنندهای گزارش نشده است.
وی افزود: در مجموع ۲۹ نفر توسط اورژانس و یک نفر بهصورت شخصی به مراکز درمانی مراجعه کردند که از این تعداد، ۱۹ نفر به بیمارستان موسوی منتقل شدند که همگی پس از دریافت خدمات درمانی ترخیص شدهاند.
خسروشاهی گفت: همچنین ۸ نفر به بیمارستان امام حسین (ع) انتقال یافتند که آنان نیز مرخص شدهاند.
رئیس اورژانس ادامه داد: ۳ نفر دیگر (دو نفر توسط اورژانس و یک نفر بهصورت شخصی) به بیمارستان ولیعصر (عج) مراجعه کردند که در حال حاضر تحت درمان هستند و وضعیت آنان پایدار گزارش شده است.
وی با تأکید بر اینکه مشکل جدی و حادی در این حادثه وجود نداشته، افزود: بررسیهای بیشتر و موضوعات مرتبط با بازرسی، در حیطه وظایف اورژانس نیست.
رئیس اورژانس استان همچنین خاطرنشان کرد: هیچ گزارش مشابهی از سایر مساجد محل برگزاری اعتکاف دریافت نشده است و تمامی مساجد برگزارکننده این مراسم تحت پوشش اورژانس قرار داشتهاند.
وی گفت: در سطح استان، بهجز این یک مورد، حادثه دیگری از مراسمهای اعتکاف به اورژانس گزارش نشده است.




نظر شما