آزادی ۲۰ زندانی شهرستان نور در آستانه روز پدر

رئیس‌کل دادگستری استان مازندران گفت: ۲۰ نفر از زندانیان شهرستان نور با پیگیری مسئولان قضایی و مشارکت خیران در آستانه روز پدر آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از روابط‌عمومی دادگستری استان، عباس پوریانی اظهار کرد: در ایام پرفضیلت ماه مبارک رجب و در آستانه ولادت باسعادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع)، با پیگیری رئیس دادگستری و دادستان شهرستان نور و مساعدت خیران، زمینه آزادی ۲۰ نفر از مددجویان زندان این شهرستان فراهم شد.

وی افزود: با همت خیران شهرستان نور، مبلغ ۳۰ میلیارد ریال برای آزادی زندانیان فوق‌الذکر جمع‌آوری شد که این اقدام ارزشمند هم‌زمان با فرارسیدن روز پدر، نقش بسیار مؤثری در آزادی زندانیان واجد شرایط داشته است.

رئیس‌کل دادگستری مازندران با اشاره به سیاست‌های کلان قوه قضائیه در راستای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها گفت: دستگاه قضائی استان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی و نهادهای ارفاقی، در مسیر کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و آزادی زندانیان واجد شرایط، اقدامات مستمری را در دستور کار خود قرار دارد.

پوریانی با بیان اینکه اجرای عدالت توأم با رأفت اسلامی از رویکردهای محوری دستگاه قضائی مازندران است، بیان کرد: این رویکرد همواره مورد تأکید دین مبین اسلام بوده و در سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات قضائی استان به‌طور ویژه مدنظر قرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه صلح و سازش در پرونده‌های مرتبط با قصاص گفت: در سال گذشته، ۶۸ نفر از محکومان به قصاص نفس با تلاش صلح‌یاران، رؤسای دادگستری، دادستان‌ها و سایر مقامات قضائی با جلب رضایت اولیای دم از مجازات قصاص رهایی پیدا کردند.

رئیس کل دادگستری مازندران یادآور شد: از ابتدای سال‌جاری نیز با تلاش مسئولان اداره‌کل زندان‌ها، صلح‌یاران و رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی استان، ۳۹ نفر از اولیای دم رضایت خود را اعلام کرده‌اند که از این تعداد، ۱۸ مورد رضایت قطعی و ۲۱ مورد رضایت مشروط بوده است.

پوریانی همچنین از مدیران انجمن‌های حمایت از زندانیان، رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی استان، مسئولان اداره‌کل زندان‌ها، خیران و تمام دست‌اندرکارانی که به هر نحو در مسیر آزادی مددجویان از زندان نقش‌آفرینی می‌کنند، تقدیر کرد.

کد خبر 937003

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.