از رد لایحه بودجه در مجلس تا احتمال افزایش ۳۰ درصدی حقوق بازنشستگان

حوادث و اظهارنظر مقامات سیاسی مهم را در بسته خبری سیاسی امروز ایمنا دنبال کنید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بسته سیاست داخلی به ارائه اخبار برگزیده منتشر شده در ۲۴ ساعت گذشته می‌پردازد که در ادامه می‌خوانید:

«اجازه نخواهیم داد آسیبی به کشور و امنیت مردم وارد شود»

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای به‌مناسبت سالگرد حماسه نهم دی، با گرامیداشت یاد شهدا و نقش‌آفرینی ملت ایران در خنثی‌سازی فتنه ۱۳۸۸، بر آمادگی کامل نیروهای مسلح برای دفاع از کشور تأکید کرد.

در این بیانیه، ضمن اشاره به ناکامی دشمنان در جنگ‌های ترکیبی، روانی و اقتصادی، آمده است که تهدیدها و یاوه‌گویی‌های اخیر راه به جایی نخواهد برد و ملت ایران با تکیه بر ولایت‌مداری و مقاومت، اهداف جبهه استکبار را ناکام می‌گذارد.

ستاد کل نیروهای مسلح با اطمینان‌بخشی به مردم اعلام کرده است که در صورت هرگونه خطای مجدد دشمن، پاسخ ایران قاطع‌تر، کوبنده‌تر و خسارت‌بارتر از گذشته خواهد بود.

اجازه نخواهیم داد آسیبی به کشور و امنیت مردم وارد شود

«مخالف دخالت نمایندگان در انتصابات هستم»

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تفکیک نقش نظارتی نمایندگان از مداخله اجرایی، دخالت مستقیم نمایندگان در عزل و نصب مدیران را نادرست دانست.

محمدباقر قالیباف در نشست استانداران سراسر کشور تصریح کرد که نمایندگان مجلس حق اصرار بر انتصابات ندارند، اما به دلیل ارتباط مستقیم با مردم، می‌توانند مشاوران مؤثری برای استانداران و وزرا باشند.

وی همچنین با انتقاد از سیاسی‌کردن مسائل اجرایی، تأکید کرد که تعامل و همکاری میان نمایندگان و مدیران اجرایی، شرط اصلی حل مشکلات مردم و افزایش کارآمدی مدیریت استان‌هاست.

مخالف دخالت نمایندگان در انتصابات هستم/ ضرورت دور شدن شوراها از موضوعات سیاسی

«ارتش پاسخی کوبنده به اقدام خصمانه دشمن خواهد داد»

ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت نهم دی، این روز را نماد بصیرت، وحدت ملی و پیوند امت با ولایت دانست.

در این بیانیه با اشاره به تمرکز دشمن بر جنگ روانی و شناختی پس از ناکامی‌های میدانی، تأکید شده است که انسجام ملی مهم‌ترین سد در برابر توطئه‌هاست.

ارتش اعلام کرده است که با آمادگی کامل و در کنار سایر نیروهای مسلح، در برابر هرگونه اقدام خصمانه دشمن، پاسخی کوبنده و بازدارنده خواهد داد.

پاسخی کوبنده به خطای دشمن می‌دهیم

«پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام صالحی‌منش»

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت روحانی خدوم و پرتلاش مرحوم حجت‌الاسلام حاج شیخ محمدصادق صالحی‌منش را تسلیت گفتند.

در این پیام، ضمن ابراز همدردی با خانواده و نزدیکان آن مرحوم، برای وی رحمت و مغفرت الهی مسئلت شده است.

پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام صالحی‌منش

«مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت نهم دی، با اشاره به شکست دشمنان در فتنه ۸۸ و جنگ تحمیلی دوازده‌روزه، بر تداوم هوشیاری در برابر تهدیدات ترکیبی تأکید کرد.

در این بیانیه، جنگ شناختی، عملیات روانی و تلاش برای تضعیف انسجام ملی از مهم‌ترین ابزارهای کنونی دشمن معرفی شده است. سپاه اعلام کرده است که در برابر هرگونه فتنه، آشوب یا تهدید امنیتی، با اقتدار کامل از استقلال و امنیت جمهوری اسلامی ایران دفاع خواهد کرد.

مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

«دشمن پس از شکست نظامی، اقتصاد و معیشت مردم را هدف گرفته است»

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تغییر راهبرد دشمن پس از ناکامی نظامی، اقتصاد و معیشت مردم را محور فشارهای جدید دانست. محمدرضا عارف در نشست مشترک با نمایندگان بخش خصوصی تأکید کرد که دولت چهاردهم برای حل ناترازی‌ها و نوسانات ارزی، بر مشارکت فعال بخش خصوصی حساب ویژه‌ای باز کرده است.

وی تصریح کرد که راهبرد دولت، استفاده عملی از پیشنهادهای فعالان اقتصادی برای عبور از تنگناهای معیشتی و افزایش تاب‌آوری اقتصادی کشور است.

دشمن پس از شکست نظامی، اقتصاد و معیشت مردم را هدف گرفته است

«پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله سید علی شفیعی»

رهبر انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت فقیه مجاهد و عضو مجلس خبرگان رهبری، آیت‌الله سید علی شفیعی را تسلیت گفتند.

در این پیام، ضمن اشاره به سوابق علمی، جهادی و خدمات این عالم وارسته، از ایشان به‌عنوان یکی از علمای اثرگذار خوزستان یاد شده است.

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مرحوم آیت‌الله شفیعی

«سرعت و دقت لازمه عملکرد مطلوب رسانه‌ای است»

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) با تأکید بر نقش راهبردی رسانه‌ها، سرعت و دقت را دو مؤلفه اساسی در فعالیت رسانه‌ای دانست.

امیر سرتیپ علیرضا الهامی با اشاره به هجمه گسترده رسانه‌ای دشمن، تصریح کرد که حفظ مرجعیت رسانه‌ای داخلی نقش مهمی در مقابله با جنگ نرم دارد.

وی تأکید کرد که ارائه روایت صحیح و به‌موقع، شرط اصلی خنثی‌سازی عملیات روانی دشمنان است.

سرعت و دقت لازمه عملکرد مطلوب رسانه‌ای است

«ورزشگاه آزادی با پیشرفت ۸۵ درصدی در مسیر بهره‌برداری است»

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به پیشرفت ۸۵ درصدی بازسازی ورزشگاه آزادی، اعلام کرد که این پروژه شامل مقاوم‌سازی عمیق سازه‌ای است.

محمدجعفر قائم‌پناه تأکید کرد که ایمنی تماشاگران اولویت اصلی دولت بوده و عملیات بازسازی از پی تا سکوها به‌صورت اساسی انجام شده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با تأمین منابع مالی، این مجموعه ملی در سال آینده به‌طور کامل بهره‌برداری شود.

ورزشگاه آزادی با پیشرفت ۸۵ درصدی در مسیر بهره‌برداری است

«از برنامه انتخابات عقب نیستیم»

وزیر کشور با تأکید بر آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۵، اعلام کرد که فرآیند انتخابات شوراها به‌صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.

اسکندر مؤمنی این اقدام را آغاز فصلی جدید در تاریخ انتخابات کشور دانست و گفت که تاکنون برنامه‌ها طبق زمان‌بندی پیش رفته است.

از برنامه انتخابات عقب نیستیم

«تکثر داوطلبان می‌تواند مشارکت را افزایش دهد»

رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها با اشاره به پیش‌بینی حضور بیش از ۴۰۰ هزار داوطلب، مشارکت بالا را یکی از پیامدهای این تکثر دانست.

محمدصالح جوکار تأکید کرد که الکترونیکی شدن انتخابات، ضمن کاهش خطای انسانی، فرآیند رأی‌گیری را تسهیل خواهد کرد.

تکثر داوطلبان در انتخابات شوراها می‌تواند به افزایش مشارکت کمک کند

«حقوق بازنشستگان باید ۳۰ درصد افزایش یابد»

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اجرای قانون برنامه هفتم توسعه، افزایش ۳۰ درصدی حقوق بازنشستگان در همسان‌سازی را ضروری دانست.

مجتبی یوسفی با اشاره به نگرانی نمایندگان از فشار معیشتی، خواستار پیش‌بینی منابع پایدار برای حمایت از اقشار ضعیف شد.

۳۰ درصد حقوق بازنشستگان در اجرای همسان‌سازی باید افزایش پیدا کند

«تصویب کلیات بودجه در مجلس بعید است»

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از لایحه بودجه دولت، تصویب کلیات آن را بعید دانست.

جعفر قادری با اشاره به افزایش مالیات‌ها و عدم چابک‌سازی دولت، هشدار داد که ادامه این روند می‌تواند به تورم بالا و رشد اقتصادی پایین منجر شود.

تصویب کلیات بودجه در مجلس بعید است

«قانون شوراها نخستین‌بار در اصفهان تدوین شد»

مشاور استاندار اصفهان با اشاره به پیشگامی این استان در تدوین آئین‌نامه شوراها پس از انقلاب، اصفهان را الگویی ملی در این حوزه دانست.

مرتضی آرسته تأکید کرد که با نظارت صحیح و پرهیز از جناح‌بازی، شوراها می‌توانند نقش مؤثری در حل مشکلات مردم ایفا کنند.

قانون شوراها نخستین بار در اصفهان تدوین و به الگویی ملی تبدیل شد

«دولت در صورت رد بودجه، پنج روز فرصت اصلاح دارد»

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ با اعلام رد کلیات لایحه در کمیسیون، گفت در صورت رد در صحن علنی، دولت پنج روز فرصت اصلاح خواهد داشت.

غلامرضا تاجگردون عدم شفافیت منابع ارزی، مالیات‌ها و تطبیق با برنامه هفتم را از مهم‌ترین دلایل رد کلیات بودجه عنوان کرد.

دلایل رد بودجه ۱۴۰۵/ فرصت پنج روزه به دولت برای اصلاح در صورت رد در جلسه فردا

کد خبر 936839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.