اختصاص بودجه ملی به جشنواره فیلم کودک/ تبیین شاخص‌های «اصفهان من شهر زندگی» برای فیلمسازان

چهاردهمین نشست مشورتی باشگاه شهراندیشان، با موضوع «جایگاه جشنواره فیلم کودک و نوجوان در راهبرد فرهنگی شهر اصفهان» برگزار شد و جمعی از فعالان فرهنگی و هنری در این نشست دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، با حضور جمعی از فعالان فرهنگی و هنری چهاردهمین نشست مشورتی باشگاه شهراندیشان، با موضوع «جایگاه جشنواره فیلم کودک و نوجوان در راهبرد فرهنگی شهر اصفهان» برگزار شد و فعالان این حوزه دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را بیان کردند.

پورصفایی از اداره فرهنگی اجتماعی منطقه ۵ شهرداری اصفهان اظهار کرد: چرا باید تهران پیرامون برنامه‌های جنبی جشنواره، دعوت‌ها صاحب نظر باشد، اما اصفهان نتواند نقشی ایفا کند؟ این در حالی است که دبیرخانه دائمی جشنواره باید در اصفهان تشکیل شود و پس از پایان اختتامیه، چشم اندازها برای سال آینده تعریف شود.

وی با تاکید بر اینکه باید نگاه موضوع محور داشته باشیم، تصریح کرد: اگر انتظار تولید فیلم حرفه‌ای را داریم، باید جشنواره را با شاخص‌های حرفه‌ای آماده کنیم؛ برای جشنواره فیلم کودک و نوجوان بودجه ملی اختصاص یابد و به اصفهان سوق داده شود.

اختصاص بودجه ملی به جشنواره فیلم کودک/ تبیین شاخص‌های «اصفهان من شهر زندگی» برای فیلمسازان

حضور دانش آموزان فقط به زمان برگزاری جشنواره خلاصه نشود

نازی درشمال، کارشناس فرهنگی منطقه ۴ شهرداری اصفهان اظهار کرد: استفاده دانش آموزان از جشنواره فیلم کودک و نوجوان فقط به زمان برگزاری جشنواره خلاصه نشود.

وی با بیان اینکه در مدت یک سال در فرهنگسرا و دیگر ظرفیت‌های شهری با دانش آموزان در ارتباط باشیم.، گفت: کودک و نوجوانانی که آموزش ببینند، می‌توانند بازوی قوی برای برند سازی اصفهان باشد.

تحقق پدیده مشارکت شهری با انجام فعالیت در محلات برای کودک و نوجوان

سمانه شکری، کارشناس فرهنگی منطقه ۲ شهرداری اصفهان اظهار کرد: ارزش‌های فرهنگی که به کودکان و نوجوانان منتقل می‌شود، اثر خوبی دارد.

وی با تاکید بر اینکه آثار جشنواره فقط جنبه سرگرمی نداشته باشد بلکه امید آفرین نیز باشند، تصریح کرد: گسترش فعالیت‌ها در محلات برای کودکان و نوجوانان به نوعی پدیده مشارکت شهری را به همراه دارد.

اختصاص بودجه ملی به جشنواره فیلم کودک/ تبیین شاخص‌های «اصفهان من شهر زندگی» برای فیلمسازان

مهارت‌افزایی در هنر سینما را رقم بزنیم

مهدی آصالح، رئیس اداره برنامه‌ریزی سازمان فرهنگی شهرداری اصفهان با بیان اینکه رویداد را موجود زنده تلقی می‌کنیم، اظهار کرد: پیرامون جشنواره فیلم کودک و نوجوان هم باید بررسی کرد که آیا این رویداد زنده است یا نه؟

وی با تاکید بر اینکه باید دانست در جشنواره فیلم کودک و نوجوان چه اتفاقی پس از آن و پیش از آن می‌افتد گفت: در داخل سیستم شهرداری نیز باید تجمیعی از ظرفیت برنامه‌های پیرامون این رویداد رخ دهد.

آصالح ادامه داد: در کنار همه کارهای خوب انجام شده در جشنواره فیلم کودک و نوجوان، باید جنبه مهارت افزایی در بعد هنر سینمایی را رقم بزنیم.

اختصاص بودجه ملی به جشنواره فیلم کودک/ تبیین شاخص‌های «اصفهان من شهر زندگی» برای فیلمسازان

شاخص‌های «اصفهان من، شهر زندگی» را برای فیلمسازان کودک و نوجوان تبیین کنیم

حسن زارع، رئیس اداره فرهنگی منطقه ۲ شهرداری اصفهان اظهار کرد: جشنواره فیلم کودک و نوجوان فضای شورو نشاط میان شهروندان ایجاد و حتی در دورترین نقطه شهر (محله دهنو) نیز برنامه‌ها ذیل این جشنواره برگزار می‌شود که به شهروندان محله شور و نشاط خاصی می‌بخشد.

وی با بیان عنوان جشنواره، بین المللی است اما هر سال از این عنوان کاسته می‌شود افزود: باید از ظرفیت عنوان‌های شهر اصفهان مانند پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی، برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره بهره ببریم.

زارع با بیان اینکه این جشنواره در ابعاد بین‌المللی می‌تواند آورده برای اصفهان داشته باشد تصریح کرد: اگر شاخص‌های «اصفهان من شهر زندگی» را به فیلمسازان تبیین کنیم، می‌توانیم به برند اصفهان کمک کنیم.

اختصاص بودجه ملی به جشنواره فیلم کودک/ تبیین شاخص‌های «اصفهان من شهر زندگی» برای فیلمسازان

شاخص‌های ارزیابی برای این رویداد تعریف شود

علی زاهدی، رئیس اداره فرهنگی منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان اظهار کرد: باید این نگاه را که اصفهان فقط مجری جشنواره فیلم کودک و نوجوان است، تغییر دهیم تا اتفاقات بهتری را شاهد باشیم.

وی با تاکید بر اینکه پرسنل شهرداری نیز درباره جشنواره چراهایی دارند، که باید به آنها پاسخ داده شود افزود: شاخص‌های ارزیابی در این رویداد تعریف شود.‌

زاهدی با اشاره به ضرورت تعریف تقویم سالانه برای فیلمسازان با موضوعات مشخص گفت: برگزاری این رویداد در یک مقطع سال خارج شود و به شبکه رسانه‌ای پایدار تبدیل گردد و در این راستا مدرسه رسانه داشته باشیم.

اختصاص بودجه ملی به جشنواره فیلم کودک/ تبیین شاخص‌های «اصفهان من شهر زندگی» برای فیلمسازان

جشنواره کودک برای حوزه گردشگری آورده دارد

سعید نصر، اداره فرهنگی منطقه ۳ شهرداری اصفهان اظهار کرد: درباره اینکه این جشنواره در اصفهان باشد و ستاد دائمی شکل بگیرد جای حرف وجود ندارد.

وی هر کار فرهنگی در جامعه نهادینه شود ساختار و لوازمی دارد افزود: مشارکت مردم، مستمر و پایدار بودن، استقبال از آن و سرمایه اجتماعی از مهم‌ترین آنها بوده که در این جشنواره همه آنها جمع شده است.

نصر ادامه داد: موافق کارهای موازی در حوزه سینما و تصویر نیستم، زیرا برای این جشنواره به عنوان برند تلاش شده است و کار جدید را نباید طراحی کنیم.‌

وی با تاکید بر اینکه باید به دنبال ارتقا سطح کیفیت جشنواره باشیم، افزود: این جشنواره در حوزه گردشگری هم آورده دارد، معتقدم میزبان این جشنواره بودن بی ارزش نیست و باید آن را حفظ و حراست کنیم.

کد خبر 936811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.