باغ تندرستی و باغ ارغوان ظرفیت‌های مهم گردشگری اصفهان هستند

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باغ تندرستی با وسعت ۷۰ هکتار و باغ ارغوان که در آستانه افتتاح قرار دارد، به‌عنوان دو ظرفیت مهم گردشگری می‌توانند نقش مؤثری در تقویت جایگاه اصفهان در گردشگری شهری و بین‌المللی ایفا کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمد شریعتی امروز _یکشنبه هفتم دی_ در حاشیه ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده مدیریت شهر ذیل عنوان «اصفهان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی» در صحن شورای اسلامی شهر اظهار کرد: با چنین عناوین و رویدادهایی، حوزه گردشگری اصفهان می‌تواند در موضوعات مختلف همچون اقتصاد گردشگری، ریشه‌ دارتر شود.‌

وی با تاکید بر اینکه از ظرفیت خواهر خوانده‌ها استفاده کنیم، افزود: شبان به عنوان خواهد خوانده اصفهان، اعلام آمادگی کرده که فضایی را به اصفهان اختصاص دهد تا صنایع دستی اصفهان در آن معرفی شود اما هیچ اتفاقی از سوی اصفهان پیرامون آن رخ نداده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در زمان بحران، محدودیت‌ها و مسائل اقتصادی باید تبادل میان اصفهان و خواهر خوانده‌هایش مورد توجه قرار گیرد.

شریعتی با اشاره به اینکه حفظ برندها مهم است، تصریح کرد: در حوزه ارتباطات به ویژه با خواهر خوانده‌ها به نیروهایی نیاز داریم که به زبان رایج آن شهرها تسلط داشته باشد تا ارتباط تسهیل شود.

وی با اشاره به اینکه اصفهان از نظر پزشکی و گردشگری مذهبی ظرفیت بسیاری دارد، افزود: شهر و استان اصفهان چهار فصل است که حوزه گردشگری باید از این ظرفیت استفاده کند.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه ستاد سفر در طول سال فعال است و بیش از شش ماه کار می‌کند تا اتفاقات خوبی را رقم بزند، ادامه داد: در ستاد سفر پیش‌بینی شده بود که در چهارراه‌ها کیوسک‌هایی ایجاد شود و اطلاعات گردشگری را به مسافران ارائه دهد که این اقدام عملیاتی نشده است.

شریعتی با اشاره به اینکه فضای ۷۰ هکتاری باغ تندرستی برای حوزه گردشگری به عنوان یک ظرفیت آماده شده است، افزود: باغ ارغوان نیز که یک ظرفیت بین‌المللی بوده، در آستانه افتتاح است که ظرفیت خوبی محسوب می‌شود.

کد خبر 936489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.