به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسانجنوبی، محمدعلی آخوندی عصر امروز _یکشنبه هفتم دی_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این زمینلرزه ساعت ۱۶:۱۳ عصر امروز به بزرگی ۳.۴ ریشتر در عمق ۱۱ کیلومتری زمین رخ داده و مرکز آن حوالی شهرستان بیرجند ثبت شده است.
وی افزود: کانون این زلزله در فاصله ۱۲ کیلومتری بیرجند، ۳۰ کیلومتری خوسف و ۳۰ کیلومتری مود قرار داشته و بلافاصله پس از وقوع، بررسیهای میدانی توسط دستگاههای امدادی و خدماترسان آغاز شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر آمادهباش کامل نیروهای مرتبط گفت: تا این لحظه هیچ گزارشی از خسارت جانی یا مالی دریافت نشده و وضعیت منطقه عادی است.
آخوندی خاطرنشان کرد: ستاد مدیریت بحران استان همچنان در حال رصد شرایط بوده و در صورت دریافت هرگونه گزارش جدید، اطلاعرسانی لازم انجام خواهد شد.




نظر شما