شوراهای اسلامی شهر وظیفه ساماندهی امور شهر را دارند

امام جمعه موقت ایلام با تاکید بر اینکه شوراهای اسلامی شهر وظیفه ساماندهی امور شهر را دارد گفت:کسانی باید در انتخابات شورای شهر ثبت‌نام کنند که نیت دنیوی نداشته و دغدغه مشکلات مردم را دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حجت‌الاسلام شمس‌الله صفرلکی در خطبه‌های نماز جمعه شهر ایلام در خصوص قطعنامه ۲۲۳۱ اظهار کرد: این قطعنامه یک قطعنامه ظالمانه بود و با اینکه دیگر نباید هیچ تحریم سازمان مللی علیه کشور ما اعمال شود اما کشورهای اروپایی و آمریکا اصرار به بازگشت قطعنامه‌ها و اعمال تحریم‌های مجدد دارند.

وی با تاکید بر اینکه ما با دشمنی مواجهیم که هیچ اعتقادی به قانون نداشته و تنها زبان زور را می‌فهمد افزود: برخی در داخل اصرار به مذاکره دارند و نمی‌دانند که مذاکره از نگاه آمریکا اجرای بی‌چون‌وچرای خواسته‌های آن‌ها است.

امام جمعه موقت ایلام تصریح کرد: دشمنان ما جز زبان مقاومت چیزی نمی‌فهمند و هر جا با مقاومت مواجه شوند، عقب‌نشینی می‌کنند.

حجت الاسلام صفرلکی با اشاره سالگرد حماسه ۹ دی تصریح کرد: در فتنه سال ۱۳۸۸، مردم ایران در روز نهم دی این فتنه بنیان‌کن را نابود کردند و جا دارد از مردم استان ایلام تشکر کنیم که چند روز پیش از نهم دی، حضور خود را اعلام و پیوندشان با ولایت را اثبات کردند.

وی ادامه داد: سابقه مردم ایلام نشان می‌دهد که در همه عرصه‌های انقلاب، آنچه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و برای نظام اسلامی فداکاری کرده‌اند.

امام جمعه موقت ایلام با اشاره به مناسبت ۵ دی‌ماه روز نیروهای حفاظت هواپیمایی گفت: این عزیزان سال‌هاست که برای جلوگیری از خرابکاری و هواپیماربایی تلاش می‌کنند و انصافاً عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند.

حجت‌الاسلام صفرلکی افزود: به‌جز یکی دو مورد در اوایل انقلاب که هنوز انسجام لازم وجود نداشت، دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نبوده‌ایم و این مرهون تلاش شبانه‌روزی این نیروهاست.

وی در خصوص انتخابات شوراهای شهر و روستا اضافه داد: در انتخابات گذشته شوراها، مشکلاتی در تأیید صلاحیت‌ها و نحوه اجرا پیش آمد که در شأن نظام و استان ما نبود.

امام جمعه ایلام افزود: کسانی باید در انتخابات شورا ثبت‌نام کنند که نیت دنیوی ندارند و دغدغه حل مشکلات استان را دارند.

حجت‌الاسلام صفرلکی با تاکید بر اینکه شورا وظیفه ساماندهی امور شهر را دارد، گفت: وضعیت مبلمان شهری ایلام در شأن مردم ایلام نیست و اگر شورا و شهرداری بودجه ندارند باید از نهادهایی که بدهکارند، از طریق قانون و قوه قضائیه مطالبه کنند.

وی با انتقاد از عملکرد شورای اسلامی شهر ایلام افزود: وضعیت شهر ایلام در خور مردم نیست و باید کسانی که توانایی دارند، برای ارتقای وضعیت شهر ثبت‌نام کنند.

امام جمعه موقت ایلام در خصوص گرانی اجناس گفت: در بحث گرانی‌ها، باید گفت که گرانی‌ها کمر مردم را شکسته است، مسئولان باید به فکر مردم باشند. اقتصاددانان نباید بگویند اقتصاد فقط با رفع تحریم درست می‌شود. اقتصاددان واقعی باید برای شرایط تحریم هم برنامه داشته باشد.

حجت الاسلام صفرلکی ادامه داد: ما بیش از ۳۰ دانشکده اقتصاد در کشور داریم، از اساتید و متخصصان اقتصادی می‌خواهم برای حفظ ارزش پول ملی، طرح‌هایی متناسب با شرایط تحریم ارائه دهند.

وی اضافه کرد: ماه‌های رجب و شعبان ماه شادی اهل‌بیت علیهم‌السلام است فعالان امور فرهنگی در این شادی‌ها فعال‌تر شوند، در حوزه فرهنگ و تبلیغات، باید شادی‌های مشروع و حلال را جدی گرفت و از آن‌ها بهره برد.

امام جمعه موقت ایلام درباره زائرسرای ایلامی‌ها در شهر مشهد اضافه کرد: زائرسراهای ایلامی‌ها در مشهد به مراحل پایانی رسیده، اما همچنان بدهی‌هایی دارد و از خیرین و کسانی که تمکن مالی دارند، درخواست می‌کنم کمک کنند.

کد خبر 935793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.