آغاز عملیات اجرایی مجتمع بزرگ اداری، فرهنگی و مذهبی شهرداری شیراز

شهرار شیراز گفت: عملیات اجرایی مجتمع بزرگ اداری، فرهنگی و مذهبی شهرداری شیراز در منطقه ۳ آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدحسن اسدی امروز _پنجشنبه چهارم دی_ در آئین آغاز عملیات اجرایی مجتمع بزرگ اداری، فرهنگی و مذهبی شهرداری شیراز که در چارچوب پنجاه و ششمین مرحله جهش عمرانی کلان‌شهر شیراز برگزار شد، با اشاره به تحول عمرانی و فرهنگی در منطقه ۳ اظهار کرد: در این مجموعه، ساختمان شورای اسلامی شهر و مجتمع فرهنگی مذهبی شهرداری احداث خواهد شد. این زمین پیش‌تر محل استقرار سازمان خدمات موتوری بود که به دلیل تردد ماشین‌آلات سنگین و وجود تعمیرگاه‌ها، شرایط نامناسبی برای شهروندان ایجاد کرده بود. با تصمیم مدیریت شهری، این سازمان به حاشیه شهر منتقل و زمین برای اجرای پروژه‌های جدید اختصاص یافت.

وی با تأکید بر اهمیت طرح جامع «مسترپلن پردیس ساختمان‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر» افزود: این مجموعه با طراحی ویژه، مشابهی در ایران، خاورمیانه و حتی برخی نقاط جهان ندارد و می‌تواند به یک پلازای شهری و محوطه گردشگری تبدیل شود.

شهردار شیراز همچنین از همکاری مشترک با اداره کل کتابخانه‌ها خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال، یک کتابخانه استاندارد در منطقه ۱۱ افتتاح شود و سرانه خدمات کتابخانه‌ای شهر ارتقا یابد.

محمد امین، معاون فنی و عمرانی شهردار شیراز، با اشاره به همکاری نزدیک شورا و شهرداری اظهار کرد: این دو نهاد به‌عنوان بازوی سیاست‌گذاری و نظارت از یک‌سو و اجرا و توسعه پروژه‌های عمرانی از سوی دیگر عمل می‌کنند و اجرای پروژه‌های مشترک آثار مثبت متعددی برای مدیریت شهری دارد.

وی افزود: تجمیع فیزیکی این دو مجموعه موجب تسهیل تردد شهروندان و کارشناسان، بهبود فرآیندهای تصمیم‌سازی، افزایش انسجام سازمانی و ارتقای هماهنگی در مدیریت شهری خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهردار شیراز با تأکید بر نگاه راهبردی مدیریت ارشد شهرداری گفت: پروژه‌هایی نظیر ساختمان‌های شماره یک و دو شهرداری، مرکز همایش‌های «شهر راز»، ساختمان شورای اسلامی شهر و مجتمع فرهنگی مذهبی شهرداری، تنها طرح‌های عمرانی نیستند، بلکه سرمایه‌های ماندگار برای تقویت حکمرانی شهری محسوب می‌شوند.

امین درباره مشخصات فنی پروژه‌ها اظهار کرد: ساختمان شورای اسلامی شهر در هشت طبقه شامل پنج طبقه روی همکف، یک طبقه همکف و دو طبقه زیرزمین احداث خواهد شد و طی ۳۶ ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: مجتمع فرهنگی مذهبی شهرداری در سه طبقه شامل یک طبقه زیرزمین، یک طبقه همکف و یک طبقه روی همکف با زیربنای ۲۸۰۰ متر مربع طراحی شده و ظرف ۲۴ ماه تکمیل خواهد شد.

سیده مریم حسینی، عضو شورای اسلامی شهر شیراز، با اشاره به همکاری شورا و شهرداری در دوره ششم اظهار کرد: تأکید شورا صرفاً بر احداث ساختمان شورا نیست، بلکه ایجاد مجتمع فرهنگی مذهبی در این مکان اهمیت ویژه دارد.

وی این پروژه را گامی مؤثر در ارتقای فعالیت‌های فرهنگی شهر دانست و ضمن قدردانی از شهرداری برای زمان‌بندی ۲۴ ماهه، ابراز امیدواری کرد پروژه با سرعت و پیش از موعد مقرر به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 935687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.