راه‌اندازی موتور چهارچرخ اورژانس در ساحل محمودآباد

رئیس اورژانس مازندران گفت: برای نخستین‌بار در کشور، موتور چهارچرخ اورژانس در ساحل محمودآباد راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرزاد گوهردهی صبح امروز _پنجشنبه چهارم دی_ در گفت‌وگو با خبرنگاران از راه‌اندازی موتور چرخ اورژانس در سواحل محمودآباد برای نخستین بار در کشور خبر داد و اظهار کرد: این اقدام با هدف تسهیل و تسریع در ارائه خدمات اورژانس و مراقبت‌های پیش بیمارستانی به مسافران و ساکنان اطراف این منطقه انجام شده است.

وی افزود: راه‌اندازی این موتور چهارچرخ اورژانس، امکان دسترسی سریع‌تر به نقاط دشوار و پرتردد ساحل را فراهم می‌کند و در نتیجه، کیفیت خدمات مراقبت‌های اورژانس پیش بیمارستانی در این منطقه را بهبود می‌بخشد.

رئیس اورژانس مازندران گفت: این اقدام می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر سواحل و مناطق دیدنی کشور در جهت ارتقای سطح خدمات اورژانس و سلامت عمومی باشد.

کد خبر 935537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.