پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی / بارش پراکنده برف و باران از عصر چهارشنبه تا پنجشنبه

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی به تشریح شرایط آب‌وهوایی این استان در ۲۴ ساعت آینده پرداخت.

سید علی اکبر قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان‌رضوی اظهار کرد: طبق تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی تا روزهای پایانی هفته ضمن افزایش تدریجی دمای هوا، جوی به نسبت پایدار در بیشتر نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: با توجه به پایداری هوا شرایط برای افزایش و انباشت آلاینده‌های صنعتی و فسیلی در شهرهای بزرگ و مشهد مقدس مهیاست. همچنین از بعدازظهر چهارشنبه تا ظهر پنج شنبه در ارتفاعات شمالی استان بارش پراکنده برف و باران اتفاق می‌افتد.

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی ادامه داد: در همین مدت مه‌آلودگی در نقاط مستعد به خصوص در شب و ساعات ابتدایی روز پیش بینی می‌شود که باعث کاهش میدان دید می‌شود.

وی گفت: دمای مشهد مقدس امروز در گرم‌ترین زمان به ۱۰ درجه رسید. امشب نیز دمای مشهد به منفی ۶ درجه سانتیگراد می‌رسد.

قاسمی افزود: نوسانات دمایی مشهد برای فردا بین منفی ۳ تا ۱۱ درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته قوچان با منفی ۱۴ درجه و مشهد با ۸ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرهای استان بوده‌اند.

کد خبر 934823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.