نحوه فعالیت ادارات و مدارس استان کرمان فردا یکشنبه ۳۰ آذر

نحوه فعالیت ادارات و مدرس استان کرمان برای روز یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ از سوی استانداری و اداره کل آموزش و پرورش استان تشریح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی استانداری، با توجه به برودت هوا و یخ‌زدگی معابر و بنا بر اعلام ستاد مدیریت بحران استان، فردا یکشنبه سی‌ام آذر ۱۴۰۴ تمام ادارات دولتی، مدارس، دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و بانک‌ها به‌جز نهادهای نظامی، امدادی و خدمات‌رسان شهرستان کرمان با دو ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد. در این اطلاعیه آمده است: «بدیهی است در صورت تداوم برودت هوا و در صورت نیاز به تعطیلی کامل، مراتب متعاقباً از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد و تصمیم‌گیری در سایر شهرستان‌های متأثر از برودت هوا بر عهده فرمانداران است.»

هم چنین اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «تمامی دوره‌های تحصیلی مدارس شهرستان راین و مرکز بخش ساردوئیه، دهستان‌های کشیت، نسک و حرمک از توابع منطقه گلباف و مدارس دوره ابتدایی شهر سرچشمه از توابع شهرستان رفسنجان و شهر دهبکری از توابع شهرستان بم فردا تعطیل خواهند بود.

فعالیت مدارس فوق به صورت غیرحضوری دنبال می‌شود و سایر مدارس استان با دو ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.»

کد خبر 934260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.