نامه‌نگاری‌های سیاسی صحت ندارد/ وظیفه اصلی مجلس نظارت است

رئیس مجمع نمایندگان فارس با رد شایعات منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی درباره برکناری معاونان و نامه‌نگاری‌های سیاسی، گفت: نمایندگان استان به اصل تفکیک قوا پایبند هستند و تنها در چارچوب وظایف نظارتی و مشورتی مجلس عمل می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، غلامرضا توکل امروز _شنبه بیست‌ونهم آذر_ در حاشیه آئین افتتاح نمایشگاه ایده، خلاقیت و اختراعات دانش‌آموزان مجتمع آموزشی سرآمد در جمع خبرنگاران با اشاره به شایعات منتشر شده در شبکه‌های پیام‌رسان اجتماعی درباره برکناری معاونان و نامه‌نگاری‌های نمایندگان، اظهار کرد: این اخبار واقعیت ندارد و نمایندگان استان فارس به اصل تفکیک قوا ایمان دارند و در کنار دولت خدمتگزار برای پیشبرد اهداف و وظایف محوله فعالیت می‌کنند.

وی افزود: مجمع نمایندگان فارس پرتوان، پرتلاش و مؤثر در صحن و کف مجلس و کمیسیون‌هاست و همه نمایندگان در کنار یکدیگر و همراه با دولت برای پیشبرد اهداف استان پهناور فارس تلاش می‌کنند.

رئیس مجمع نمایندگان فارس گفت: هرگونه شایعه در مورد نامه‌نگاری‌ها و دخالت در امور سیاسی و انتصابی، به هیچ عنوان صحت ندارد و نمایندگان فارس هیچ گونه دخالتی در این حوزه ندارند.

توکل اظهار کرد: مواردی که نمایندگان به وزیر یا استاندار تذکر می‌دهند صرفاً در چارچوب وظایف نظارتی و مشورتی مجلس است و هدف آن بهبود وضعیت استان و خدمت‌رسانی به مردم است.

وی افزود: نمایندگان در کنار دولتمردان هستند و در صورت وجود اشکال یا کم‌کاری، با نگاه نظارتی خود تذکرات لازم را ارائه می‌دهند و هیچ رودربایستی با کسی ندارند.

رئیس مجمع نمایندگان فارس گفت: تمام نمایندگان استان فارس متفق‌القول در راستای پیشبرد اهداف استان و رفع مشکلات مردم عمل می‌کنند و هرگونه اخبار منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی و اینفوگرافی‌ها که خلاف این واقعیت را نشان می‌دهد، صحت ندارد.

آینده ایران در دستان دانش‌آموزان خلاق است

توکل در ادامه با تأکید بر جایگاه علم، دانش و فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی اظهار کرد: آینده ایران اسلامی و حتی جهان در گرو پیشرفت‌های فناورانه است و کشورهایی که در این عرصه پیشگام باشند، موفق‌تر خواهند بود.

وی افزود: امروز آینده کشور در دستان دانش‌پژوهان و دانش‌آموزان قرار دارد. توکل با ابراز خرسندی از حضور در جمع دانش‌آموزان، ابتکار و خلاقیت آنان را نشانه‌ای از آینده‌ای روشن دانست و ضمن تقدیر از مدیرکل آموزش و پرورش فارس و تمام دست‌اندرکاران این برنامه، تأکید کرد: تلاش معلمان و مربیان با تعهد و دلسوزی، مسیر تربیت نسل آینده را هموار می‌سازد.

رئیس مجمع نمایندگان استان فارس با اشاره به حمایت مجلس از فعالیت‌های علمی و فناورانه گفت: مجلس در کنار دولت، به صورت هماهنگ از طرح‌ها و ایده‌های علمی حمایت خواهد کرد و هر موضوعی که از سوی اساتید و دانش‌آموزان ارائه شود، مورد پشتیبانی قرار می‌گیرد.

توکل اظهار کرد: ایده‌های دانش‌آموزان فارس، به‌ویژه شیراز، قابلیت پیگیری در سطح ملی دارند و در تعامل با مسئولان وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مرتبط دنبال خواهند شد.

وی از اختصاص کمک مالی نمادین به دانش‌آموزان ایده‌پرداز خبر داد و افزود: با تلاش و پیگیری مستمر، آینده‌ای روشن پیش روی دانش‌آموزان استان و کشور قرار خواهد گرفت. توجه به دانش‌آموزان خلاق، اولویت آموزش و پرورش فارس

محسن کلاری مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز با تأکید بر اهمیت توجه به دانش‌آموزان مبتکر و خلاق اظهار کرد: در همه دوره‌های آموزشی، این موضوع در دستور کار قرار دارد و آموزش و پرورش آماده است در مدارس دولتی و غیردولتی، شبانه‌روزی، سمپاد، روستایی و شهری حضوری فعال داشته باشد.

وی افزود: حضور مسئولان در این برنامه نشان‌دهنده اهمیت ویژه آموزش و پرورش برای همه دانش‌آموزان است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: در کنار آموزش درسی، توجه به ساحت‌های تربیتی نیز ضروری است تا دانش‌آموزان رشد همه‌جانبه داشته باشند، این مسیر حمایتی ادامه پیدا کند تا همه دانش‌آموزان بتوانند از ظرفیت‌های آموزشی و تربیتی موجود بهره‌مند شوند.

کد خبر 934214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.